Farmanrava نوشته است: با سلام و عرض خسته نباشید
بنده خیلی استرس دارم خواهشا جواب سوال من رو خیلی سریع بدید ممنون میشم
در ماه قبل یعنی بهمن ماه من و همسرم یک سفر زیارتی به مشهد داشتیم و به دلیل اینکه همسرم پریود نباشه در طول سفر با مشورت ماما درمانگاه شهری از 10 روز قبل از سفر یعنی از 91/10/27 همسر من شروع به مصرف قرص LD روزی 2 عدد کرد ( تاریخ پروید ایشون 8 هر ماه بوده ) و در تاریخ 91/11/18 خوردن قرص رو قطع کرد در ماه قبل ایشون پریود شدن ولی با لکه ها خیلی کم خون در روزهای اول و سپس در چند روز آخر خونریزی عادی صورت گرفت ، حتی تست بی بی چک هم انجام شد تقریبا در تاریخ 91/11/8 و جواب منفی بود
ضمنا ایشون در روز 21 بهمن ماه پروید شدن و روز 28 بهمن اتمام یافت
در این ماه که چند روز پیش زمان قاعدگی ایشون بود هنوز پروید نشدن و گهگداری درد های پریود از قبیل درد زیر شکم رو دارند به صورت شدید و کم اما هنوز از قاعدگی ایشون خبری نیست
میخواستم بدونم آیا احتمال بارداری وجود داره ؟ و یا ممکنه برای همسر من مشکلی پیش اومده باشه به دلیل مصرف روزی 2 عدد قرص LD به مدت 21 روز ؟
توضیح دیگه ای هم بدم اینه که من و همسرم در این ماه فقط یک رابطه محافظت نشده داشتیم اون هم فقط 2 یا 3 بار دخول صورت گرفت و بعد از اون از کاندوم استفاده شد
نگرانی بنده خیلی خیلی زیاده خواهش میکنم جواب من رو هر چه سریعتر به من بدید ممنونم
سلام
دوست من، چرا معما مطرح میکنی شما!؟ این همه اینجا شرح ماجرا نوشتی اما ننوشتی که در چه روزی از سیکل ماهانهی همسرت رابطه داشتی؟ کیفیت رابطه به چه صورت بوده؟ آیا منی و پیشاب با واژن تماس داشته؟ و در نهایت منی کجا تخلیه شده؟
اگه میبینی کسی به پستت پاسخ نمیده برای اینه که معما برامون نوشتی دوست من!
به هر حال در این سیکل جاری همسرتون به گفتهی خودتون روابط محافظت نشده بوده
بنابراین احتمال بارداری (کم یا زیادش مشخص نیست) وجود داره و برای اطمینان از عدم بارداری باید تست بتا بدید و به متخصص زنان مراجعه کنید.
پ.ن: برای تاخیر انداختن در پریود روزی یه دونه قرص کافیه و دلیل خاصی رو برای مصرف 2 قرص اونم در اولین مصرف نمیبینم! و من همچنان اینجا هستم و مانند گذشته به شما هم توصیه میکنم در مورد مشکلات مربوط به زنان همواره به متخصص زنان (نه ماما) مراجعه کنید. در صورتی که متخصص در دسترس نبود بعد مراکز بهداشتی و ماما و دوستان پرستاری و ... .