m1989 نوشته است:mmtt نوشته است: سلام
نامزد من 13 اسفند پريود شدند معمولا زمان خون ريزي بين 6 تا 7 روز است . ما در روز 20 اسفند رابطه داشتيم ولي چون محافظ نشده بود 21 اسفند از قرص لوونورژسترول مصرف كرديم(اورژنسي) امروز 25 اسفند ماه باز هم يك رابطه محافظ نشده داشتيم كه مطمئنم آب مني كاملاً خارج از دهانه ريخته شده.
دوره نامزد من معمولا 30 تا 32 روزه ميباشد.
من بايد نگران باشم يا احتمال بارداري كمه....آيا خوردن قرص 4 روز قبل روي اين رابطه هم تاثير دارد؟
سلام
رابطهی 20 اسفند در روز 8 ام سیکل ماهانه بوده و احتمال بارداری در این روز ضعیفه و نیازی به روش اورژانسی هم نبوده
اما رابطهی 25 اسفند در روز 13 سیکل قاعدگی بوده و این روز از ایام پرخطر همسرتون محسوب میشه و روش اورژانسی قبلی برای این رابطه اثر بخش نخواهد بود
اما اما
اگه مطمئن هستید که منی و پیشاب با واژن تماس نداشته بنابراین بارداری رخ نخواهد داد و جای نگرانی وجود نداره.
روش اورژانسی از رابطهی مشکوک قبلی جلوگیری می کنه نه بعدی!
با درود
البته! علي رغم اينكه رابطه ي اول پر خطر نبوده و احتمال بارداري خيلي كمه، اگر قرار باشه روش اورژانسي از اون رابطه محافظت كنه بايستي نامزد شما تا حالا پريود شده بودند يا همين روزا پريود بشند. (چرا كه مكانيسم محافظت اينه كه مصرف لوونورژسترول منجر به خونريزي ميشه) بنابراين به نوعي اگر اين پريود شدن رخ بده بطور خود بخود خطر رابطه ي دوم هم رفع خواهد شد.