با سلام من هم پلی کیستیک تخمدان دارم 45 روز متوالی پریود بودم . کبد چرب هم دارم . یه وقت هایی درس خوندن و دانشگاه رفتن با این همه خونریزی واقعا سخت میشه . به نظر شما چی کار کنم
sara365 نوشته است: سلام آقای دکترمن امروز سونو دادم که ببینم کیست دارم یانه جواب سونواین شد. رحم دارای ابعاد 70/43/28 بوده.آنومترنمای عادی است وضخامتش 4 میباشد.تخمدان راست دارای ابعاد N.C و تخمدان چپ دارای ابعاد N.C بوده اکوژنیستی آنها طبیعی است. توده فضاگیر S.C در آدنکسهادیده نشد. ودر آخرنوشته درتخمدانها فولیکولهای ریز مشهوداست یعنی کیست ریزدارم؟ بامصرف قرص <a>سیپروترون</a> کامپاند برطرف میشه یاباید قرص دیگه ای روهم مصرف کنم؟
novemberrain نوشته است: با سلام من هم پلی کیستیک تخمدان دارم 45 روز متوالی پریود بودم . کبد چرب هم دارم . یه وقت هایی درس خوندن و دانشگاه رفتن با این همه خونریزی واقعا سخت میشه . به نظر شما چی کار کنم
shaffaf نوشته است: با سلام.من 20سالمه و مجرد هستم.عادت ماهانه نامنظم داشتم .به متخصص مراجعه کزدم و بعد از انحام سونوگرافی متوجه شدم که کیستای ریز وجود داره.4روز گذشته2 تا امبول بروزسترون تزریق کردم ولی هنوز برید نشدم.خواستم بدونم دلیلش جیه؟
novemberrain نوشته است: با سلام من زیر نظر دکتر هستم از سا ل 88 این بیماری رو دارم وزنم از 53 به 87 رسید الان 10 کیلو کم کردم ولی خیلی ناراحتم . 45 روز خونریزی رو دکتر گفتن که دوره درمانت باید طی بشه اما خیلی سخته این جوری . درد خونریزی ضعف خیلی به درسم لطمه میزنه . الان فقط <a>متفورمین</a> و لیورگل استفاده میکنم. حتی با دو تا امپول <a>پروژسترون</a> هم خونریزیم قطع نشد دفعه ی پیش 7 ماه پریود نشدم
novemberrain نوشته است: با سلام من زیر نظر دکتر هستم از سا ل 88 این بیماری رو دارم وزنم از 53 به 87 رسید الان 10 کیلو کم کردم ولی خیلی ناراحتم . 45 روز خونریزی رو دکتر گفتن که دوره درمانت باید طی بشه اما خیلی سخته این جوری . درد خونریزی ضعف خیلی به درسم لطمه میزنه . الان فقط <a>متفورمین</a> و لیورگل استفاده میکنم. حتی با دو تا امپول <a>پروژسترون</a> هم خونریزیم قطع نشد دفعه ی پیش 7 ماه پریود نشدم
novemberrain نوشته است: بله دیابت هم دارم . و توی آزمایشی که دادم انسولینم روی 54 و قند خونم روی 120 بود . تا الان 8 کیلو کم کردم . پزشک زنان بهم داروی هورمونی همون قرص ال دی رو داد که من نخوردم چون میترسم بیش ازین چاقم کنه . اما قرص <a>متفورمین</a> و لیورگل رو متخصص غدد نوشت . شما کدوم دکتر رو تایید میکنید من اصفهان هستم . تا الان این هفتمین دکتره که رفتم پیشش . روند درمانم خیلی کند طی میشه . البته من پارسال یک بار تمام دارو هام رو با هم قطع کردم تا شهریور امسال چون خیلی عصبی شده بودم از بیماریم .
novemberrain نوشته است: الان از شهریور ماه دوباره زیر نظر هستم هم دکتر غدد و هم دکتر زنان ولی توی همین دوره ی جدید درمان بود که 45 روز خونریزی داشتم . قبلا تا 30 روز طول میکشید . فرص ها رو به طور مرتب مصرف میکنم ام نگرانیم هم اضافه وزنمه هم طولانی شدنه پریود ها . کبد چرب ارتباطی با پلی کیستیک اواری داره ؟ بهد از پلی کیستیک بود که کبدم چرب شد . راستی کیست پیلونیدال هم داشنم عم کردم اون در چه صورت عود میکنه . مرسی
aytan65 نوشته است: سلام من 26 سالمه و تا جایی که یادم میاد پریود نامنظمی داشتم چند بار هم دکتر رفتم وسونوگرافی و ازمایشو ... رو هم انجام دادم ولی بعد از یکی دوماه دوباره پریودم نا منظم میشد تا اینکه یکی از دوستام پیشنهاد داد عرق رازیانه مصرف کنم میخواستم بپرسم ایا تاثیری داره یانه؟ خیلی ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|