سلام،منم همین مشکلو دارم،وزنم به شدت زیادشده ،جوش میزنم.تمام دست وپاهام لک شدن،چکاربایدکنم؟خواهرم هم همین مشکل کیستای ریزو داره،لطفا راهنماییم کنید،چطور از شرلک و جوش وچاقی مفرط رها بشم،از آینده میترسم.
100af نوشته است: با عرض سلام و تبریک عید و ضمن تشگر از تمام کاربران ارشد و عالی که به من پاسخ میدهند.....سوالاتی داشتم
1.چند ماه پیش من دچار کیست تخمدان به قطر 60 -50 میلی متر بودم دکتر به من قرص های ضدبارداری تجویز کردن بعد از خوردن یک دوره در زمان عادت (پریود) دیدم که کیست که حالتی مایعی داشت دفع شد و من بعد از سونوگرافی دوباره کاملا خوب شدم...میخواستم بدون این دفع کیست که به صورت مایع بوده به پرده ی من آسیب رسانده یا خیر؟
2.در همان موقع که من کیست داشتم و پریود شدم در یک شب از واژن من هوا خارج شد دلیل خروج هوا ی بوده من واقعا ترسیدم آیا به پرده یمن صدمه وارد شده است؟
3-آیا این گفته صحیح است که خودارضایی بدون دخول باعث آسیب پرده بکارت شده و در طولانی مدت باعث از بین رفتن آن میشود؟
با آرزوی سلامتی و شادی
sharlot نوشته است: سلام،قبلا پیام دادم ولی کسی جواب نداد.منم کیست داشتم بعدرفع شد،ولی موهای بدنم زیادشدن وبه شدت جوش میزنم.جای جوشها مونده و لک شده،چطور برطرفشون کنم؟چرا موهای بدنم رشد میکنن؟خیلی هم چاق شدم.خواهش میکنم جواب بدید
ATENA66 نوشته است: من 25 ساله هستم و مجرد.از 20 سالگی پریودهام نامنظم شد. همون موقع سونو دادم که کیست داشتم که با دارو رفع شد.
و توی این مدت قرص های یاسمین دیان و ... مصرف کردم.ولی با قطع دارو تا یکی دو ماه پریودهام منظم بود ولی باز بهم میریخت!
توی این چند ساله 2 بار دیگه هم سونو دادم که کیست نداشتم ولی تشخیص تنبلی تخمدان دادند.
مدورکسی <a>پروژسترون</a> برای چند ماه استفاده کردم جواب دادو خوب بود اما با قطع اون تا دو ماه روال عادی بود ولی مجددا با قطعش مجبور به استفاده از آمپولش میشدم! موهای زائد هم به مقدار کمی در چونه و گلو دارم
از پارسال دیبهشت سال قبل تا شهریور با مصرف قرص های <a>سیپروترون</a> و روکین استفاده کردم همه چی خوب بود.
دکتر اینبار برام قرص مدروکسی <a>پروژسترون</a> تجویز کردن(از روز 20 قاعدگی تا 5 روز و روزی هم 2 عدد) 3 ماه همیشه سر 27 تا 30 روز پریود میشدم بعد 3 ماه برای 6 ماه دیگه تجویز کردن تا ماه بهمن پریود شدم ولی ماه اسفند قبل از شروع قرص 10 روز جلوتر پریود شدم! بعد از پریود از روز 20 اسفند مصرف قرص شروع کردم تا 29.(یعنی یک بار در مصرف قرصم وقفه افتاد) ولی الان بعد گذشت 7 روز بعد از مصرف پریود نشدم.فقط 6 روز پیش استرس زیادی داشتم که البته برطرف شد!
لالن با این وضعیت من باید چکار کنم؟آیا میتونه ناشی از یک دوره عدم مصرف قرص باشه؟آیا من هنوز باید منتظر بمونم؟ نظر آقای دکتر و دوستان چیه؟ممنون...
ghaz نوشته است: سلام.25ساله هستم و مجرد.از 17سالگی متوجه پریود های نا منظم شدم و در پی آزمایشات متوجه شدم که کیست تخمدان دارم.از همون موقع قرص های <a>سیپروترون</a> استفاده می کردم البته نه به طور دائم.مثلا 6ماه خوردم و 6ماه نخوردم.از قرص های <a>متفورمین</a> و <a>اسپیرونولاکتون</a> هم استفاده می کردم اما بازم نه به طور دائم.بعد از انجام آزمایش و رفع مشکل کیست تخمدان فکر میکردم که خوب شدم اما چند سال بعد با انجام آزمایشات دکتر بهم گفت که pco دارم و باید مدام به خوردن این قرص ها ادامه بدم.اینم بگم که ریزش موی شدید و اختلالات پریود دارم.حالا سوالم اینه:خوردن مدام این قرص ها ضرری برای من نداره آیا؟و اینکه بسته اول این قرص رو تمام کردم 7روز گذشته اما پریود نشدم.بسته ی دوم رو شروع کنم؟یا صبر کنم بعد از اینکه پریود شدم استفاده کنم؟اگر باید صبر کنم،از روز چند پریود میتونم این قرص ها رو بخورم؟ممنون از شما
mehriii نوشته است: سلام من 27 سالمه 5ساله که ازدواج کردم و هنوز اقدامی برای بارداری نکردم شوهرم فعلا تمایلی به بچه ندارد. ماه پیش برای اینکه پریودم 1ماه عقب افتاد پیش دکتر رفتم سونو انجام دادم که فقط گفت دهانه رحمت نازک شد که علتش را نگفت و قرص مدرکسی <a>پروژسترون</a> فقط داد تا 2 ماه ولی ماه بعد خودم یه سونوگرافی رفتم که جوابشو پیش دکتر بردم یک کیست در تخمدان چپ به ابعادmm33*43 و باز گفت همون قرص های <a>پروژسترون</a> را ادامه بده تا 2ماه دیگه و اسمی از نازکی دهانه رحم نگفت به نظرتون من چه مشکلی دارم لطفا مرا راهنمایی کنید میخواهم دیگه باردار بشم آیا برام مشکلی پیش نمیاد باتشکر من منتظر جوابتون هستم.
Mr_12345 نوشته است: سلام فکرمیکنم سوالمو بایداینجابپرسم اگه اشتباه کردم معذرت..
دوستان سوالم اینه:من جدیدا زیر
دلم(نزدیک رحمم) بعضی وقتا احساس درد خفیف میکنم میتونه کیست باشه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|