toranjema نوشته است:haale نوشته است:toranjema نوشته است: سلام.من تو دوران کودکی تقریبا 4-5 سالگی اتفاقی برام افتاد.یه آقایی بهم نزدیک شد و چیزی که یادم میاد این بود که این آقا با دهنش آلتو منو میمکید.چون اون موقع خیلی کوچیک بودم چیز بیشتری یادم نمیاد.و به خاطر ترس به کسی هم چیزی نگفتم .از اون به بعد تا حالا با هیچکس هیچ نوع رابطه ای نداشتم.ولی الان به شدت نگرانم که نکنه اون موقع اون آقا به پرده بکارتم آسیب زده باشه.چون تو سن ازدواج هستم مدام نگران این مسئله هستم که به گناه نکرده آبروم بره.پیش دکتر هم میترسم برم.از ترس اینکه کسی چیزی بفهمه.سوالم اینه که برای دادن گواهی سلامت میتونن متوجه شن که پرده چند سالگی پاره شده؟
سلام
خدا لعنت کنه آدمای مریض رو
خواهر من امیدوارم که سالم باشی و هیچ آسیبی به بکارتت وارد نشده باشه
تا چیزی رو وارد واژن نکنی، با هر تماس سطحی، بکارت صدمه نمی بینه. مثلا با روابط جنسی سطحی که بدون دخول هستند و یا با خود ارضایی که آلت رو مالش می دن (حالا یا به شیوه های دیگه خود ارضایی رو انجام می دن) و با خورده شده آلت توسط کسی، هیچ آسیب به بکارت وارد نمی شه مگر اینکه چیزی وارد واژن بشه. توی اینجور روابط اگه به طور مستمر و زیاد انجام بشن فقط طراوت و تازگی آلت از بین می ره و یه جورایی حالت لهیدگی یا تیرگی داره، یا یه جوری می شه ظاهرش که معلومه دست کاری شده، فقط همین!
برای آرامش افکارت هم که شده برو و برای معاینه اقدام کن. هیچی هم برای دکتر نگو که بچه بودی چی شده و اینا. وقتی جوابشو شنیدی ازش بخواه برات گواهی سلامت هم صادر کنه. اما اگه دیدی دکتره داره با اما و اگه و شاید راجع به پرده ات نظر می ده بهش بگو که قلبنا برات چه اتفاقی افتاده..تا با توجه به اون نظر قطعی تر رو بده، البته نظر پزشکا در زمینه ی معاینه ی بکارت مثل هم نیس و هر کس یه چیزی می گه.
این از این!
فقط پزشکی قانونی می تونه تشخیص بده چه مدت پیش پرده پاره شده...اونم فکر نمی کنم روز و لحظه ی دقیقشو بگن یا فرد عامل رو پیداش کنن. فقط اینکه با معاینه می تونن تشخیص بدن ازاله ی بکارت چه زمانی اتفاق افتاده
امیدوارم که شروع سال نو برات همراه با این خبر خوب باشه که بکارتت سالم هست و برای ازدواجت نه مشکلی داری و نه نیاز به نگرانی هست.
شاد باشی
سلام.با وجود اینکه خیلی میترسیدم برم دکتر ولی بالاخره دیروز این ترسو گذاشتم کنار و رفتم.دکتر گفت که پرده کاملا سالم هست.البته من شنیده بودم که برای مشاهده پرده رو صندلی مخصوص باید نشست.ولی من روی تخت معمولی دراز کشیدم.ممکنه دکتر اشتباه کنه تو تشخیصش؟!
15 سال استرس و نگرانی کشیدم به خاطر این مسئله،خیلی از موقعیتای خوب ازدواجمو به خاطرش رد کردم !اگه میدونستم مراجعه به دکتر اینقد راحت و بدون ترسه زودتر مراجعه میکردم.
دوست عزیز
کار خوبی کردی که به استرست پایان دادی
لاگه پیش متخصص رفتی که درست تشخیص داده
من نمیدونم چرا دختر خانوما از این معاینه می ترسن!