با عرض سلام و درود خدمت همه ی دوستان و دکتررهام عزیز و تشکر از همه بابت ایجاد و فعالیت در این محیط مفید.
من نیاز به کمک و مشورت دارم. شاید اینجا تنهاجایی باشه که من بتونم این مساله رو طرح کنم به همین خاطر ازتون خواهش دارمدوستانه و با حوصله نظرات مفیدتون رو اعلام کنین. پیشاپیش از همتون ممنونم.
من و نامزدم روز 20 اسفند با هم رابطه ای داشتیمبه شرح زیر :
دخولی صورت نگرفت فقط آلت لای باسن مالیده میشد. از کاندوم هم استفاده میکردم. چنددقیقه بعد به خاطر برخورد آلت با ورودی واژن رابطه را یکباره قطع کردیم. به خاطرهمین اتفاق و قطع رابطه و اینکه کاندم تاخیری بود منی به هیچ وجه از بنده خارجنشد. تنها مساله اینه که احتمالا مایع قبل از انزال(پیشاب) من در اون لحظه باورودی واژن تماس پیدا کرده باشد به خاطر اینکه یکهو و با شوک از هم فاصله گرفتیمکاندوم از روی آلتم در آن لحظه جدا شد. این از شرح رابطه پس مورد اصلی : برخوردپیشاب با ورودی واژن
اما راجب نامزدم :
دوره پریود نامنظمی دارد به صورتی که سال پیش 60روزه هم داشت اما امسال معمولا فاصله ی بین دوره هایش 30 الی 40 روز طول میکشید.چند دوره آخر 35 روز بود. به همین دلیل از روش اورژانسی استفاده نکردیم چون نگرانشدم تعادل هورمون ها را بیش از پیش به هم بریزد و در آن لحظه احتمالی برای باردارینمیدادم. پریود قبل از رابطه اش 25 بهمن بوده.
نامزدم در 10 فرودین پریود شد اما چیزی که باعثشده من هنوز نگران باشم این است که از روز اول تا چهارم خونریزی داشت ولی شدیدنبود و کمتر از مقدار همیشگی و از روز پنجم تا نهم لکه بینی. ولی معمول پریود هااین بوده که 9 روز باشد و روز اول و یکی دو روز آخر لکه بینی(مقدارش بیشتر بوده)آیا ممکن است این لانه گزینی بوده باشه؟ و لانه گزینی اینقدر طول بکشد یا نه پریودبوده ؟ (توضیح اینکه قبل از عید و همان روز رابطه 5 روز مسافرت بوده و به دلیلنزدیک شدن اعلام نتایج کنکور ارشدمان استرس دارد)
من به دلیل این استرس و نگرانی واقعا روزهایسختی رو دارم و چون در 2 شهر مختلف هستیم بیشتر اذیت میشم و اینکه چون اون خیلیحساسه و میدونم استرس میگیره و بدجوری روش تاثیر میذاره نمیخوام اون نگران اینمساله شه اصلا ازین مسایل خبر دار نیست و همه نگرانیش به دوش خودمه.
الانم بعضی مواقع میگه معده درد یا تهوع دارم کهنگرانیش واقعا منو میکشه. البته با اضطراب هم معده درد میگیره.
نظر شما چیه ؟! باید نگران باشم ؟
واسه آزمایش خون هم واقعا سخته برام انجامش مگهاینکه یجوری به یه بهونه دیگه برم اونجا انجامش بدیم که خودش نفهمه. آزمایش هایپیش از ازدواج مدارک خاصی میخواد ؟
<o> </o>