Serafini نوشته است:haale نوشته است:Serafini نوشته است:haale نوشته است: ارگاسم یعنی اوج لذتی که فرد توی رابطه ی جنسی بهش می رسه
خب توی مردها ارضا، انزال و ارگاسم هر سه با هم اتفاق می افته و با خروج منی از آلتشون همه چی تموم می شه و توی زن ها هم اول ارضا شدن رو داریم و بعدش باید اجازه ی رسیدن به انزال رو به خودشون بدن و در همون بین ارگاسم هم اتفاق می افته که یعنی یا قبل از انزاله و یا بعد از اون، و البته هر کسی به این مرحله (ارگاسم) نمی رسه، چون جلوی خودشونو حسشونو می گیرن
ببخشید این قسمت برای من سوال شد!
من و شریکم دو سالی هست که رابطه داریم و ایشون باکره هم هستن.
اوج لذت ایشون معمولا قبل از اینکه من به انزال برسم ایجاد میشه و به این صورته که یکهو بدن خودش رو کش میده (شبیه به خستگی در کردن) و بعد دیگه بی حال میشه. هیچ ترشحی هم نداره در این زمان!
یعنی این واقعا ارگاسم نیست؟
البته حدود یکی دو ساعت بعد مقداری ترشح مشاهده میکنه.
ضمن اینکه بگم ایشون هفت هشت ماهی هست که به آبسه بارتولن دچار شده. البته خیلی وخیم نیست.
(این آخری رو گفتم چون شاید روی پاسخ شما در مورد ترشحات تاثیر بذاره)
با تشکر از شما
سلام
خیلی خوب حالت شریک جنسیتونو توصیف کردین. این حالتی که شما گفتین همون ارضا شدن ایشون هست. زمان ارضا هیچ مایعی از واژن خانم خارج نمی شه...فقط ایشون کمی بعد به انزال می رسن که در شریک شما حدود یک ساعتی شاید طول بکشه. زمان نرمالی هست و هیچ مشکلی هم نداره
اگه همون زمان ارضای ایشون، در صورت تمایلشون حرکات جنسیتونو ادامه بدین ارضای ایشون به ارگاسم هم منتهی می شه
راجع به آبسه هم من اطلاعاتی ندارم اصلا
سلام
ممنون بخاطر پاسختون.
پس با این اوصاف باید ادامه بدیم تا به ارگاسم برسن؟ ارگاسم همون حالت شبیه رعشه و... است دیگه؟
مساله دیگه اینه که اگر هر بار فقط به همون ارضا شدن اکتفا کنه بد نیست؟ چون تایم کار رو به ده دقیقه تا بیست دقیقه محدود کرده... یا اینکه چون لذتِ ارگاسم رو درک نکرده به همین مرحله هر دفعه راضیه؟
اکتفا کردن به ارضا شدن بد نیست و زنانی هستند که به واسطه بی اطلاعی زوجین هیچگاه مرحله ارگاسم رو تجربه نمیکنن . . .
ولی مطمئنا اگه ایشون ارگاسم رو تجربه کنن بیشتر راغب میشن تایم نزدیکی و یا تعداد اون افزایش پیدا کنه
اگه حوصله خوندن دارید من مطالعه تاپیک های زیر رو پیشنهاد میکنم
ارگاسم و نقاط حساس بدن زن
مدت زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم
ارگاسم(ارضا شدن)در زنان
نقطه جی G SPOT چيست؟