sabamansori نوشته است: سلام،
1 - قاعدگی نامنظم دارم. 2 - طول دوره 26 روز است. 3 - دوره خونریزی 6 روز است. 4 - آخرین بار 18-1-92 خونریزی من شروع شد فقط 4 روز بود. 5 - در تاریخ 17-1-92 یک رابطه ای در حد اغوش و بوس داشتم که هر دو هم با لباس زیر بودیم آیا امکان دارد منی داخل واژن من تخلیه شده باشد و در زمان تخمک گذاری بوده باشم , و احتمال حاملگی است ؟؟باتوجه به اینکه من 1-11-91 بعد 3-12-91 وبعد 29-12-91 و بعد هم که 18-1-92 دلیل دو بار پریود شدن را می خواستم بدونم چیست ؟؟؟؟ و اینکه ماه اردیبهشت باید چه تاریخی پریود شم ؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز اول اینکه این گونه رابطه ی شما به هیچ وجه ایجاد بارداری نمیکنه بارداری زمانی بوجود میاد که آلت مردانه وارد آلت زنانه بشه ومنی در واژن تخلیه بشه اینجاست که حاملگی بوجود میاد.پس نتیجه میگیریم که این قضیه در شما منتفیه.
از اونجایی که پریود نامنظم دارید نمیشه بطور دقیق تاریخی برای پریودی شما در ماه آینده تخمین زد.بهتره که به متخصص مراجعه کنید تا علت نامنظم بودن پریود شما مشخص بشه.
زمانی که پریود نامنظم دارید مسلما زمان تخمک گذاری شما هم نا منظمه ومتغیر.ولی برای اینکه بتونید زمان تخمک گذاریتونوتعیین کنید میتونید این کارو انجام بدید:کوتاه ترین دوره سیکل قاعدگیتونو ازعدد11 وبلندترین دوره سیکل قاعدگیتونو از عدد9کم کنید این2عدد بدست اومده زمان تخمک گذاری شماست.
مثال خانمی کوتاه ترین سیکل قاعدگیش21روز وبلندترین35روز 10=11-21
26=9-35
این خانم در روزهای10تا26 سیکل تخمک گذاری داره واحتمال بارداری در این روزا بالاست
دوست عزیز امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
موفق باشی.