با سلام امیدوارم جواب سوالم را بدهید من 14/1/92 پرید شدم در 14/2/92 میزان بتا 31/5 بود دو روز بعد 97 شد می خاستم بدانم دلیلی برای نگرانی در مورد میزان پایین بتای من وجو دارد یا خیر با تشکر
00001 نوشته است: سلام من چند بار بی بی چکم + شد ولی پریود شدم چرااااااااا
nana451 نوشته است: سلام دوستان خواهشا جواب بدین...
من دو ماه دیگه میخوام باردار شم . ولی نتونستم با دمای بدنم روز تخمک گذاریمو نشخیص بدم راههای دیگه رو هم بلدم... شما بگین کدوم راحتتره خواهشا و جوابش قطعیه؟؟؟؟/
در ضمن من ترشحات سفید رنگی دارم که نمیدونم طبیعیه یا نه ؟ تقریبا شبیه سفیده تخم مرغ اما ریز. بعضی وقتام آبکیه...
لطفا جواب بدین تا قبل از بارداری بر طرفش کنم
nana451 نوشته است: ممنون از جابتون.. من اول اردیبهشت پریود شدم و از 4 اردیبهشت دمای بدنمو گرفتم که تا روز 19 اردیبهشت بین 36.7 تا 37 و گاها 36.5 متغییر بود اما روز 19 اردیبهشت 36.5 شد و امروز یعنی 20 اردیبهشت 37.3 یعنی رفته بالا. میشه بگین روز دقیق تخمک گذاریم چندمه ؟؟///
چون شنیدم میگن یه روز قبل از افزایش دمای بدنه؟؟؟؟؟ درسته؟
احتمالا پریودیه بعدیم هم 1 خرداد باشه که اگه 14 رو ازش کم کنیم میشه 18 ...
حالا روز تخمک گذاری 18 هست یا 19؟؟؟
ممنونم جواب بدین.
kiyana4123 نوشته است: سلام
من مدتی پیش دوباره رفتم دکتر و از انجایی که دکتر جدید آزمایش جدید می نویسه رفتم و آز رو انجام دادم و حالا
جواب رو گرفتم(برای یاداوری مجدد اینکه به علت پریودای نا منظم پزشکای قبل تشخیص یائسگی زودرس رو داده بودن)
T3 RiA 1.3 ng/ml 0.9 -2.1
T4 6.2 mic gr/dl 4.5 - 13
TSH 2.1 miclu/ml 0.3 - 3.8
FSH 17 mlu/ml
LH 7.5 mlu/ml
prolactin 750 mlu/L
البته شاید بعضی حروف انگلیسی رو اشتباه تایپ کرده باشم چون چاب برگه ازمایش من واضح نیست
میخوام بدونم این جواب خوبه یا بد؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|