سلام مرسی از سایت خوبتون این خیلی خوبه که میشه اینجا راحت مشکلاتمون رو مطرح کنیم..
من چند وقت پیش به ماما مراجعه کردم و بهم گفت که پرده ت نازکه و در ساعت 6 یا 7 ساییدگی یا لهیدگی (یادم نمیاد دقیقا کدومو گفت) داری و انگار که تا ختنه گاهم توو رفته..
من خیلی نگران خونریزی در صورت داشتن رابطه جنسی کامل بودم که گفتن 50 50ست! بعد که دید خیلی ناراحت و نگرانم نمیدونم دلش سوخت یا واقعن گفت! یجوری نگاهم کرد که انگار میشه! گفت وقتی نشده تا الان.. بعد اینکه قبل رابطه جنسی کاملت بیا برای عفونتت دارو بگیر که خیس نباشی و سعی کن (معذرت میخوام) یه دفه فرو کنه تا خون ببینی!!
من خیلی نگرانم چون واسم مهمه که حتما خون ببینم!
من وقتی بچه بودم یه 2 3 باری انگشتمو کردم توو اون موقع هیچ اطلاعی از این چیزا نداشتم و انگار یچیز نرمی که نمیدونم میشه اسمشو یچیز مثه غده گذاشت یا نه حس میکردم که کنار میره!! بعدها هم یبار وقتی دوست پسرم (معذرت میخوام) داشت موقع رابطه جنسی لاپایی میمالوند بهم یه لحظه فشار اومد بهم و من خودمو جمع کردم درست یادم نیست که بخوام دقیق بگم ولی فکر نمیکنم رفته باشه تو.. بعدش که خومو با دستمال پاک میکردم یکم لکه دیدم یجورایی مثه آب هندونه!! از این جهت میگم درست یادم نیست که اون موقع جدیش نگرفتم و فکر کردم فقط فشار اومده بهم من اینارو به ماما نگفتم فقط گفتم واسه چک آپ پرده اومدم و الان خیییلی خییلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید
من میخوام بدونم موقع رابطه جنسی کامل خونریزی دارم یا نه..؟؟ (چون اینجا خوندم که پرده ای که آسیب دیده موقع رابطه جنسی کامل خونریزی داره)
آیا کاری که ماما گفته رو حتما باید انجام بدم؟؟ آخه نامزدم فکر نمیکنم راضی شه یه دفعه اینکارو بکنه!
و اینکه اگر لازمه.. چقد قبلش باید دارو بخورم؟با توجه به اینکه من سوزش ندارم فقط ترشحم زیاده و بوی خیلی بدی ام نداره
خواهش میکنم منو از نگرانی در بیارید
(
حتی اگه خونی نیاد میخوام بدونم آیا نامزدم وجود پرده رو حس میکنه موقع فرو کردن؟؟!! اصلا چنین چیزی امکانش هست؟!