saye65 نوشته است: سلام خسته نباشیدمن تقریبا2سالی بادوست پسرم رابطه مقعدی داشتم تاااینکه 9ماه پیش ازعقب باضربه محکمی که به واژنم خوردالبته بصورت غیرارادی برخوردکرد.خونریزی خیلی زیادی داشتم وتا2روزهم خونریزی کمکم داشتم .دوستم 6ماه پیش منوپیش دکتربردوایشون نگاه کردند وگفتندتغییری نداره ومحض احتیاط 2تاکوک زدند البته میگفت همینهم لازم نیست .همون شب اول وقتی دستشویی رفتم نخ کوکش دستم اومد خیلی نگران شدم که کوکش بازشده زنگ زددم به دوستم گفت طبیعیه نخش کنده میشه ولی اینقدزود؟؟؟
حالا برای من نگرانی هست که 1)اگه پردم سالمه پس اونهمه خونریزی چی بود؟
2)بعدچرا اینقدرزود نخ دوختش کنده شده؟
3)درضمن تواین فاصله که هنوزترمیم نشده بودم فکرکردم پاره هستم دیگه خودم انگشت کردم توواژنم البته خونی ندیدم نمیدونم این کارم تاپیری نداشته توپارگی؟؟؟
درضمن دوست پسرم دکتربوده ودکتری که هم برای درمان پیشش رفتیم دوست خودش بود میترسم که چون دوستش بوده یه جورایی همه چی روبنفع دوستش چرخونده باشه خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
9 ماه از اون موضوع گذشته و شما یکبار هم برای راحت شدن خیالتون پیش پزشک دیگه ای نرفتین؟ آدم یه سوال ساده ی درسی یا حتی اطلاعات عمومی رو از چند نفر می ره می پرسه اون وفت شما حتی نرفتین یه بار به تنهایی برای معاینه ی مجدد دستگاه تناسلی تون اقدام کنید؟ چرا اجازه دادین به قول خودتو شما رو "کوک" بزنن؟ چه طوری تونستین اون درد رو تحمل کنید؟ اون جراحی ترمیمی رو چه جوری تحمل کردین؟ اصلا بعدش چه مراقبتهایی از خودتون داشتین؟ اصلا می دونین دقیقا کجای شما رو بخیه زدن؟
بعد از بخیه زدن، روش یه پانسمان کوچیک می زارن، و شما باید بدونین که دستشویی هم نمی تونین برین مگر اینکه (با عرض معذرت) در حمام به طور ایستاده اقدام به ادرار کنید چون نشستن شما در دستشویی باعث باز شدن محل تازه بخیه شده می شه و همه ی اون زحمت و درد و هزینه به هدر می ره. آره درسته که بخیه ها یا می افتن و یا جذب می شن اما نه همون شب! شما اشتباه خیلی بدی رو کردین و با دستشویی رفتنتون باعث افتادن نخ بخیه شدین و یعنی اون بخیه باز شده همون شب
شما خودتون انگشت کردین داخل واژن. اول اینکه چرا باید اینکارو می کردین؟ دوم اینکه اگرم 1 درصد سالم بودین، خودتون به بکارت آسیب رسوندین. هر چیزی که از ورودی واژن داخل بره، به بکارت آسیب می رسونه
در ضمن، شاید رابطه ی شما اصلا به واژنتون و بکارتتون آسیبی نرسونده بود! شاید مقعد شما دچار پارگی یا زخم شده بود و اون پزشک الکی برای خودش یه جایی رو بخیه کرده!
اینم بدونین که خونریزی زیادی که شما داشتین، یا برای از بین رفتن بکارت بوده و یا آسیب به مقعد، که مورد اولی محتمل تره چون مقعد هر چقدر هم آسیب ببینه دیگه انقدر خون نمی یاد ازش
هیچ کاری برای شما از دست کسی بر نمی یاد جز اینکه خودتون پیش یه متخصص زنان برین و ازش بخواین شما رو معاینه کنه و همه چیز رو براش شرح بدین تا به خوبی همه جای شما رو مورد معاینه قرار بده