poyan_8 نوشته است: من با نامزدم روز 15 اردیبهشت رابطه سطحی داشتیم احتمال میذم کمی از پیشاب من به وازن ایشان برخورد کرده باشه ولی خود منی کاملا دور از واژن ریخته شد پس از را بطه به علت محکم کاری ایشان 20 دقیقه بعد 2قرص hd خوردن ولی 12 ساعت بعد که قرص های نوبت دوم را خوردن ایدچار حالت تهوع شدند و نتونستند نوبت دوم را بخورند فردا که حدود 25 ساعت از رابطه میگذشت باز دو قرص اج ذدی خورد و 12 ساعت بعد بازم 2 تا دیگه
ایشان پریودش اوایل نا منظم بود ولی چند ماهه اول ماه پریود میشه ایشان در روز 26 فروردین با ذاشتن کمر دردوعلایم پریودی مثل زدن جند جوش ریز داشتن و فردا ایشان خون دفع کردن که گفت روز اول نرمال بوده ولی روز ذدوم کمتر میشه و روز سه و چهار ت»یکمیم ار 2< تبدیل به لکه بینی میشه و2 روز پاک شد و امروز باز بکه بینی با ترشح ذاشت من خودم حس میکنم شاید برای زیاد خوردن hdها باشه چون تقریبا 6 تا شد حالا درخواستم از دکترهای عزیز اینه
1-روش اورژانسی درست انجام شده ؟
2-ایا اون خونریزی پریود بوده که بخاطر hdها این قذر کم شده ؟
3=احتمال بارداری
ممنونم ار جواب دوست عزیزم ولی سوال اصلی منو جواب ندادین اونم در مورد نوع خونریزی بود که خانمم داشته ایا پریودی بوده مصرف قرصها هم خود سرانه نبوده دوست عزیزم چون ایشون 12 ساعت بعد ار نوبت اول حالت تهوع داشتن نتونستن نوبت دوم رارانجامربدنرواسهرهمینرازراولرچندرساعتربعدرهرردورنوبتررارانجام دادن ممنونم
اختمال بارداري صفر
روش مصرف درست بوده البته (4 قرص آخر)
معمولا در اين شرايط پريود ها نا منظم ميشوند چه از لحاظ زماني و چه مقدار خون ريزي...بله آن خون ريزي پريود ايشان بوده و بايد يك تا دو دوره منتظر باشيد تا دوره ها به روال قبل بازگردد