آیا روش اورژانسی عوارض بدی دارد؟چقدر طول میکشد تا بدن به حالت طبیعی خود برگردد؟
hastiii نوشته است: آیا روش اورژانسی عوارض بدی دارد؟چقدر طول میکشد تا بدن به حالت طبیعی خود برگردد؟
badomak نوشته است:amir6990 نوشته است: چند سوال ؟
1- آیا بارداری در روز سوم پریود ( خونریزی ) در کسی که پریود 28 روزه منظم داره به وجود میاد ؟
2- اگر کسی پیشابش در حدی نباشه که از مجاری آلت بیرون بیاد و تا لحظه ی انزال پیشابی نداشته باشد آیا اگر انزال دور از بدن زن اتفاق بیفتد امکان بارداری وجود دارد ؟
3- در حالتی که که مالش آلت از پشت ( مرد پشت زن باشد ) و انزال در دستمال کاغذی اتفاق بیفتد احتمال بارداری است ؟
من خیلی وسواس دارم لطفا بهم جواب بدید
در همه موارد جوابتون نه هست
maryam199 نوشته است:badomak نوشته است:amir6990 نوشته است: چند سوال ؟
1- آیا بارداری در روز سوم پریود ( خونریزی ) در کسی که پریود 28 روزه منظم داره به وجود میاد ؟
2- اگر کسی پیشابش در حدی نباشه که از مجاری آلت بیرون بیاد و تا لحظه ی انزال پیشابی نداشته باشد آیا اگر انزال دور از بدن زن اتفاق بیفتد امکان بارداری وجود دارد ؟
3- در حالتی که که مالش آلت از پشت ( مرد پشت زن باشد ) و انزال در دستمال کاغذی اتفاق بیفتد احتمال بارداری است ؟
من خیلی وسواس دارم لطفا بهم جواب بدید
در همه موارد جوابتون نه هست
این سوال ها تقریباً سوال من هم هست ، خواهش میشه دلیل هر کدوم رو هم بگید که من هر بار بعد از رابطه هی استرس نگیرم !
Amiralipor نوشته است: دكتر روز بعد پريودي رابطه داشتم قرصم خوردم 10روز بعد رابطه از بتا منفي بوداما الان 22روزه پريود نشدم من بايد بعد 18روز پريود ميشدم؟علت؟
Storm705 نوشته است: سلام.
دوستان میخواستم بپرسم که اگر من با نامزدم هفته ای ۱ بار از مقعد رابطه داشته باشم و از کاندوم استفاده بشه و زمانه نزدیکی بیشتر از ۲۰ مین نباشه و اگر مسائل بهداشتی رعایت بشه و نامزدم نسبت به خالی کردن روده هم اقدام کنه بازم نزدیکی از مقعد مشکل داره و بازم عوارض داره؟
اگر بازم مشکل داره کاری میشه کرد تا مشکل و عوارض نداشته باشه؟
ممنون
Storm705 نوشته است: سلام.
دوستان میخواستم بپرسم که اگر من با نامزدم هفته ای ۱ بار از مقعد رابطه داشته باشم و از کاندوم استفاده بشه و زمانه نزدیکی بیشتر از ۲۰ مین نباشه و اگر مسائل بهداشتی رعایت بشه و نامزدم نسبت به خالی کردن روده هم اقدام کنه بازم نزدیکی از مقعد مشکل داره و بازم عوارض داره؟
ممنون
behijun نوشته است:Storm705 نوشته است: سلام.
ممنون
با سلام
دوست خوب اگر همه شرایط را هم رعایت کنی این بدان که در بلند مدت باعث از کار افتادن اسفنگتر خارجی یا همان دفع ارادی
مدفوع خواهد شد و این برای شما و همسرتان خوشایند نخواهد بود آخر رابطه مقعدی پشیمانی است
shimen نوشته است: سلام لطفا كمكم كنيد
من باكره هستم و با نامزدم رابطه ي دهاني داشتم مني ايشون وارد دهانم شد و الان از زمان پريود شدنم چند روز است كه گذشته ولي من پريود نشدم خيلي نگران هستم ايا من حامله هستم ؟!
shimen نوشته است: سلام لطفا كمكم كنيد
من باكره هستم و با نامزدم رابطه ي دهاني داشتم مني ايشون وارد دهانم شد و الان از زمان پريود شدنم چند روز است كه گذشته ولي من پريود نشدم خيلي نگران هستم ايا من حامله هستم ؟!
mm1369 نوشته است: سلام من ماه گذشته با دوست پسرم رابطه داشتم که دخولی صورت نگرفت فقط لای پام گذاشت میترسم ابش به واژنم بر خورد کرده باشه من 2 روز بعدش پریود شدم که موقع پریودم بود که 14 باید میشدم که 13 شدم 2 روز خونریزی داشتم اما حجم خونم کم بود بعدش لک بود دوره من 4 الی 5 روزه است بعد پریودی کمر درد دل درد داشتم این ماهم 11 پریود شدم که الان پریودم روز اول شدید بود اما امروز خیلی حجم خونم کم شده علت چیه میترسم حامله باشم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|