farideoo نوشته است: سلام خدمت اقای دکتر
ممنون میشوم این سوال رو جواب بدهین.
تقریبا دو ماه دیگر عروسی من میباشد.از بین تمام راههای جلوگیری از بارداری روش استفاده از قرص را انتخاب کرده ام با توجه به اینکه ماه اینده پریود میشوم و باید از روز 5 قاعدگی مصرف قرص را شروع بکنم دقیقا با قطع پس از 21 روز مصرف قرص روز بعدش عروسی من میباشد خیلی دوست دارم شب عروسی ام پریود نباشم-اگر میشود راهنمایی ام کنید . اگر مصرف قرص را از یک بسته بیشتر ادامه دهم که پریود نشوم ایا در تخمک گذاری و بارداری تاثیر دارد؟ ایا با خیال راحت میشود منی را داخل وازن ریخت بدون اینکه باردار شد؟خیلی میترسم باردار شوم.کمکم کنید
با درود و تبريك و آرزوي خوشبختي براي شما
دوست عزيز شما بايد كمي جلوتر مصرف قرص رو شروع ميكرديد. ماه اول همزمان با قرص بهتره از روش ديگري هم براي جلوگيري استفاده بشه اما از ماه دوم به بعد نيازي نيست.
من بعيد ميدونم يك روز بعد از قطع قرص پريود بشيد اما احتمالش هست. در هر صورت براي اينكه با اطمينان بتونيد در شب عروسي از پريود شدن جلوگيري كنيد يك دونه قرص اضافه بخوريد يعني 22 تا. (اون يك دونه قرص اضافي تاثير چنداني روي هورمونهاي بدنتون نميگذاره.) بعد از دقيقا 7 روز مصرف بسته ي بعد رو شروع كنيد و اين بار دقيقا 21 روز قرص بخوريد و به همين ترتيب 7 روز و 21 روز رو ادامه بديد.
علي رغم اينكه گفتم در ماه اول استفاده از قرص لازمه كه از روش ديگه اي براي جلوگيري استفاده كنيد، اما شما حتي اگر قرص مصرف نميكرديد هم طبق محاسبات من در روز عروسيتون در روز 26 سيكلتون هستيد. در اين روز احتمال بارداري صفره مگر اينكه دوره هاي عادي سيكل شما خيلي طولاني باشه؛ مثلا 50 روزه.
تنها مشكل موجود اينه كه احتمال داره شب بعد از عروسيتون پريود بشيد يا اينكه چندين روز پريودتون عقب بيفته. چرا كه با توجه به اينكه اولين ماه مصرف قرصه، شما با تاثير قرص روي بدنتون آشنايي نداريد. به علاوه، اولين دفعات نزديكي و ريختن مني به داخل واژن ميتونه منجر به جابجا شدن تاريخ پريودتون بشه.
تحت هر يك از شرايط بالا شما مصرف بسته بعدي رو بعد از 7 روز شروع كنيد و اگر در اين 7 روز پريود نشديد به پزشك مراجعه كنيد.