با سلام
پارسال شب عید ( اواخر اسفند ماه 1390) مادرم دچار سرگیجه شد.
به اینصورت که در حالت عادی مشکلی نداشتند و اما اگر سرشون رو به سرعت میچرخوندند یه لحظه (به گفته خودشون) احساس سرگیجه داشتند و بعد باز خوب میشد.رفتند دکتر یک سری دارو تجویز کردند الان یادم نیست پیش متخصص رفت یا نه. اما بهر حال متوجه شدیم یکی دیگه از اقوام هم دقیقا همین علائم رو داشته و رفته دکتر کلی حتی این شهر و اون شهر در اخر هم یه دکتر گوش و حلق و بینی تشخیص داده که مشکل برای گوشش هست و با شستشوی گوش خوب شده.البته اون شدید تر از مادر من بوده.
همون فروردین ماه هم مشکل مادر من حل شد.دیگه نشانه ای از این سر گیجه نبود تا اواخر سال 91 باز.همونجور هرازگاهی سرگیجه.
الان هم تقریبا 4یا 5 روز هست باز میگه گاهی سرش رو که میچرخونه گیج میره.
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
واقعا به گوش مربوط میشه؟
چی میشه که موقتی سالی یکبار این درد میاد و بعد از چند روز باز میره؟
ممنون .منتظر راهنمایی هاتون هستم
پارسال شب عید ( اواخر اسفند ماه 1390) مادرم دچار سرگیجه شد.
به اینصورت که در حالت عادی مشکلی نداشتند و اما اگر سرشون رو به سرعت میچرخوندند یه لحظه (به گفته خودشون) احساس سرگیجه داشتند و بعد باز خوب میشد.رفتند دکتر یک سری دارو تجویز کردند الان یادم نیست پیش متخصص رفت یا نه. اما بهر حال متوجه شدیم یکی دیگه از اقوام هم دقیقا همین علائم رو داشته و رفته دکتر کلی حتی این شهر و اون شهر در اخر هم یه دکتر گوش و حلق و بینی تشخیص داده که مشکل برای گوشش هست و با شستشوی گوش خوب شده.البته اون شدید تر از مادر من بوده.
همون فروردین ماه هم مشکل مادر من حل شد.دیگه نشانه ای از این سر گیجه نبود تا اواخر سال 91 باز.همونجور هرازگاهی سرگیجه.
الان هم تقریبا 4یا 5 روز هست باز میگه گاهی سرش رو که میچرخونه گیج میره.
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
واقعا به گوش مربوط میشه؟
چی میشه که موقتی سالی یکبار این درد میاد و بعد از چند روز باز میره؟
ممنون .منتظر راهنمایی هاتون هستم