badomak نوشته است:ayoot نوشته است:badomak نوشته است:ayoot نوشته است:badomak نوشته است:ayoot نوشته است: سلام نمونه سوالم رو پیدا نکردم
با دوستم رابطه داشتم یک روز بعد از اتمام پریود محافظت نشده اما مایع متی داخل واژن ریخته نشد 2 مرتبه بود با فاصله کم اما هر دوباز خارج ریخته شد . ایشون تخمدانشون تنبل هست و کیست 2.5 میلیمتری اگه اشتباه نکنم دارند قرص <a><a><a><a><a><a>سیپروترون</a></a></a></a></a></a> هم مصرف میکنن ایشون همون روز که رابطه داشتیم 2 تا از این قرص ها خورد و الان پریودشون مشکوک هست و نگران هستند لکه بینی دارن فقط و لکه های قهوه ای رنگ فقط 4-5 روز پشت سر هم لکه بینی داشتن و بعد حتی همون لکه ها هم قطع شده آیا احتمال بار داری هست؟
ريالرص <a><a><a><a><a>سیپروترون</a></a></a></a></a> اگه به طور صحیح مصرف بشه می تونه از بارداری پیشگیری کنه
از این قرص نمیشه به عنوان قرص اورژانسی استفاده کرد
اگه ایشون فکر می کنند که پریودشون با گذشته فرق می کنه بهتره یه آز بارداری بدند
تقریبا تو زمان پریود این لکه بینی ها رو داشتن و لی به مدت 5 روز و لکه قهوای رنگ دل درد و علایم قبا از پریود رو هم دارن ولی خون ریزی نه میشه دقیق تر توضیح بدید ... با توجه به کیست ایشون و تنبلی تخمدان و رابطه 1 روز بعد از پریود احتمال حاملگی چقدر میتونه باشه ؟
دوست عزیز
تنبلی تخمدان و یا کیست باعث بی نظمی پریود میشه یعنی نمیشه زمان دقیق تخمک گذاری رو مشخص کرد بنابراین شما نمیتونین از نظر زمانی روزهای بی خطر رو صد در صد مشخص کنید
پیشنهاد من به شما جهت راحت شدن از استرس انجام یه آزمایش بارداریه که آزمایشگاهها بدون نسخه هم انجام میدن
بعد از آزمایش ایشون می تونن مثل سابق قرص شون رو مصرف کرده و بدون نگرانی رابطه داشته باشین
ایشون قرص هاشونو از روز 5 ام که پریود هستند شروع به مصرف میکنن طبق دستور پزشک من سوالم اینه اگه این قرص ها رو درست و منظم مصرف کنن بازم احتمال بار داری بوده؟
خوب اگه منظم مصرف می کرده که امکان بارداری وجود نداره چون <a>سیپروترون</a> از بارداری هم جلوگیری می کنه البته اگه منظم مصرف بشه
فقط یه سوال چرا ایشون روز رابطه دوتا قرص رو باهم خورد؟
من فکر میکردم این قرصا واسه کیسته و جلوگیری نمیکنه گفتم قرص اورژانسی مصرف کنه اکا چون یه بار خورده بود قبلا و حالش بد شده بود گفت واسه اتمینان دوتا از این قرصا رو میخورم گفت دکتر گفته این قرصا جلوگیری هم هست اما من حرفشو قبول نکردم چون اسمشو نشنیده بودم