سلام.اگر زمان تخمک گذاریش نبوده و دست ایشون با قسمت داخلی وازن برخورد نکرده باشه مشکلی پیش نمیاد.نگران نباشید.
Ms_sahar69 نوشته است: سلام
من روز 22دوره ام از پشت نزدیکی داشتم و منی کاملا روی کمرم خالی شد و سریع پاک کردم.الان میترسم نکنه یکمش به اطراف دستگاه تناسلی رسیده باشه. البته بعید میدونم.من دوره هام 35روزه است و PCO دارم.در این حالت بنظر شما احتمال بارداری چقدره؟ اینکه میگن اگه منی اطراف دستگاه تناسلی بریزه احتمال بارداری هست تا چه حد درسته
توروخدا زود جواب بدبد.ممنون
sahar224361 نوشته است: تماس منی با دهانه واژن قیقا به چه صورته منظورم اینه که دقیقا دهانه واژن قسمت بیرونی دستگاه تناسلی است؟ دقیقا کجاست؟
ممنون
datamis نوشته است: سلام می خواستم بدونم چه قرصی بارای جلوگیری خوبه وعوارض کمتره.ماازکاندم استفاده میکردیم آماشوهرم لذت چندانی نمیبره.لطفاکمک کنیدخیلی ضروریه
HamidT22 نوشته است: با سلام به همه
من با نامزدم یک روز بعد از اتمام پریود (پریود منظم )رابطه سطحی داشتیم و با وجود پرده دخولی صورت نگرفت و منی دور از ایشون تخلیه شد.فقط پیشاب با سطح تماس داشت و یک بار هم ازضا شدیم.
بعد از 26 ساعت از ترس بارداری 2 عدد قرص لونزیل را به صورت صحیح مصرف کردند (2 عدد هم زمان طبق گفته دکتر داروخانه )و بعد از 22 روز از مصرف قرص سر تاریخی که همیشه پریود میشد پریود شدن به مدت 5 روز با مشابهت پریودهای قبلی و بعد از ان 2 بار دیگر نیز در ماههای بعد پریود شدن سر تاریخ مشخص(یعنی بعد از رابطه تا الان 3 بار پریود شدن) و از ان روز دیگه هیچ رابطه ای نداشتیم
حالا با توجه به اینکه میگویند ممکن است در دوران بارداری هم پریود اتفاق بیافتد خیلی نگران هستم.
به نظر شما بارداری کاملا منتفی؟؟
پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم
datamis نوشته است: ممنونم دوست عزیز.حالاکدومشون بی ضررتره؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|