سلام
من در هفته 12 بارداری هستم وکمی لکه بینی قهوه ای دارم دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم.
من در هفته 12 بارداری هستم وکمی لکه بینی قهوه ای دارم دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم.
nihal68 نوشته است: سلام مجددببخشید همش سوال میپرسم
من این ماه 2روز زودتر پریود شدم وخونریزیم خیلی کمتر بود روز دوم هم پاک شدم که این اصلا سابقه نداره اخه من 7روزه هستم
به نظرتون دلیلش چیه؟؟ یعنی بدنم داره اماده میشه زمان تخمک گذاریم کی میشه
کی نزدیکی کنم وای شمارو به خدا کمکم کنید خودم گیج شدم
پنج شنبه شدم شنبه صبح خبری نبود!!
راستی سونو دادم سالم بودم
پیشاپیش مرسی از همه
zohrehj نوشته است: سلام
mostafahi67 نوشته است: سلام.من پسری 24 ساله هستم که الان سه ماهه که عقد کردم و در دوران عقد رابطه جنسی به غیر از دخول از واژن داشتیم.چیزی که منو نگران میکنه اینه که اگر ما هفته ای یکی دو بار رابطه داشته باشیم و من ارضا بشم و ازم منی خارج بشه و یک ساله دیگه عروسی کنیم ایا این مسئله تاثری روی باروی من داره یا نه؟چون تازگیا بعد از چند دقیقه که منی ازم خارج میشه از اون حالت چسبندگی سفید خارج میهش و تبدیل به یک مایع بی رنگ میشه ؟به نظر شما ایا الان تعداد اسپرم های من به حداقل رسیده؟به نظر شما چه غذاهایی بهم کمک میکنه تا این مسئله از بین بره؟ممنون
azadeh_saeed نوشته است: سلام و درود به دوستان
من 30 ساله هستم و 7 ساله که ازدواج کردم و برای بارداری دارم اقدام میکنم همسرم شهریور ماه میاد. من الان 2 ماه دارم قرص فولیک اسید میخورم البته دکترم تجویز کرده تا زمانی که همسرم بیاد میشه حدودا 4 ماه میخوام بدون مشکلی نداره ؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|