ببخشید ولی ممکنه با توه به توضیحاتی که قبل دادم بهم بگین الان باید برای پریود نشدنم چه کار کنم ؟
hossein1982 نوشته است: با سلام به همه دوستان
در ابتدا معذرت خواهی میکنم از اینکه سوالمو اینجا مطرح کردم ببخشید دیگه !!!!!!!!
آیا کاری مونده که انجام نداده باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و همسرم 3 ساله ازدواج کردیم . سال اول جلوگیری طبیعی داشتیم اما 2 ساله داریم تلاش میکنیم بچه دار بشیم ولی تا حالا نشدیم
شرایط همسرم : آبانماه سال گذشته عمل لاپراسکوپی و هیستروسکپی و برداشتن پولیپ رو همزمان توسط دکتر افلاطونیان در مرکز ناباروری یزد انجام دادن و برای سه دوره آمپول hcg تزریق کردند که حدود شش ساعت بعد از تزریق نزدیکی کردیم . بهمن ماه سال گذشته به علت داشتن عفونت طبق تجویز پزشک شیاف مصرف کردن که اکنون اصلا عفونت ندارن . الان هم طبق تجویز پزشک گیاهی دارن چند نوع جوشانده مصرف می کنند
شرایط خودم : طبق آزماشی اسپرمی که دادم و به گفته دکتر "مشکلی ندارم و جواب آزمایشم خیلی خوبه " . در دوره های باروری همسرم ( از هشتم تا شانزدهم دوره اش) از قرص جوشان ویتامین سی و قرص سولفات روی ( البته بدون تجویز پزشک و سرخود !!! ) مصرف می کنم .
بعد از نزدیکی و انزالم بعد از حدود 5 دقیقه با گذاشتن دستمال کاغذی روی وإژن همسرم اون رو ( قبلا با دهان و اخیرا با ماساژ کلیتوریس ) ارضاء میکنم ( حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه )
باید این رو هم اضافه کنم که پریود های همسرم منظم و دقیقا 28 روزه است
از روز هشتم که پریود همسرم تموم میشه تا 28 یک روز در میان نزدیکی می کنیم و بعد از نزدیکی حدود 45 دقیقه تا یک ساعت خانمم به پشت دراز کشیده و بالشتی زیر کمرش میزاره و پاهاشو بالا می گیره
آیا کار دیگه ای مونده یا نکته ای که انجام نداده باشیم که تاحالا خانمم باردار نشده و من بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم از لطف همه
hossein1982 نوشته است: با سلام به همه دوستان
در ابتدا معذرت خواهی میکنم از اینکه سوالمو اینجا مطرح کردم ببخشید دیگه !!!!!!!!
آیا کاری مونده که انجام نداده باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و همسرم 3 ساله ازدواج کردیم . سال اول جلوگیری طبیعی داشتیم اما 2 ساله داریم تلاش میکنیم بچه دار بشیم ولی تا حالا نشدیم
شرایط همسرم : آبانماه سال گذشته عمل لاپراسکوپی و هیستروسکپی و برداشتن پولیپ رو همزمان توسط دکتر افلاطونیان در مرکز ناباروری یزد انجام دادن و برای سه دوره آمپول hcg تزریق کردند که حدود شش ساعت بعد از تزریق نزدیکی کردیم . بهمن ماه سال گذشته به علت داشتن عفونت طبق تجویز پزشک شیاف مصرف کردن که اکنون اصلا عفونت ندارن . الان هم طبق تجویز پزشک گیاهی دارن چند نوع جوشانده مصرف می کنند
شرایط خودم : طبق آزماشی اسپرمی که دادم و به گفته دکتر "مشکلی ندارم و جواب آزمایشم خیلی خوبه " . در دوره های باروری همسرم ( از هشتم تا شانزدهم دوره اش) از قرص جوشان ویتامین سی و قرص سولفات روی ( البته بدون تجویز پزشک و سرخود !!! ) مصرف می کنم .
بعد از نزدیکی و انزالم بعد از حدود 5 دقیقه با گذاشتن دستمال کاغذی روی وإژن همسرم اون رو ( قبلا با دهان و اخیرا با ماساژ کلیتوریس ) ارضاء میکنم ( حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه )
باید این رو هم اضافه کنم که پریود های همسرم منظم و دقیقا 28 روزه است
از روز هشتم که پریود همسرم تموم میشه تا 28 یک روز در میان نزدیکی می کنیم و بعد از نزدیکی حدود 45 دقیقه تا یک ساعت خانمم به پشت دراز کشیده و بالشتی زیر کمرش میزاره و پاهاشو بالا می گیره
آیا کار دیگه ای مونده یا نکته ای که انجام نداده باشیم که تاحالا خانمم باردار نشده و من بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم از لطف همه
venus54 نوشته است: ببخشید یه سئوال داشتم من درحال حاضر داروهای ویتاگنوس-امگا3رو مصرف میکنم میشه با مصرف ایندو دارو تخمک تبدیل به کیست بشه و باعث قطع پریود بشه؟
sheyda88 نوشته است:با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر من 23 سالمه واواخر اردیبهشت با نامزدم ارتباط داشتیم که بدون دخول بوده و من باکره ام و منی رو ایشون بعد انزال با دستمال کامل پاک کردن که روی الت تناسلی من خالی نشده و شاید بعد انزال که اب پاک شده بود تماس سطحی شاید به روی الت من داشته و شاید پیش اب ایشون قبلش با التم در تماس بوده.من بعد اون روز یکی از قرص های اوسیز رو خوردم اما قرص دومو فراموش کردم بخورم.از اون روز به بعد ما ارتباطی باهم نداشتیم.من روزه 12 خرداد پریود شدم که فقط 3 روز بود و کم بود.پریودای ذیگم من از 7 روز کمتر نبوده.حالت تهوع هم داشتم اما چون مزاجم کار نکرده بود فک کنم به این دلیل بود که بعد اجابت مزاج خوب شد حالت تهوع.من پریودم عقب جلو میشده اما الان که 24 تیر هست و باید 12 ام پریود میشدم هنوز نشدم.بنده روزه میگیرم و الان درد معده دارم ومعدم سفت شده و زیره شکمم کمی تیر میکشه و کمر درد خفیفی دارم.بعد اجابت مزاج و اون 3 روز پریودی من هیچ حالت دیگه ای نداشتم.حالا میخوام بدونم حامله شدم؟ایا اون خونریزی پریودی نبوده؟چون میگن دوران باردبری هن لکه بینی هست.ایا به خاطر نحوه مصرف قرص پریودی نامنظم نشده؟تورو خدا سریع جواب بدین دارم میمیرم از استرس.
marziyeii نوشته است: سلام
من فردای آخرین روز پریودم رابطه مقعدی داشتم اما چون شک داشتیم که منی روی آلت ریخته شده باشه قرص لوونوژسترول بلافاصله مصرف کردم(به روش صحیح) چند روز بعد پریود شدم اما مثل همیشه نیود فهوه ای بود.یعد از چند روز پاکی باز لکه بینی داشتم و بعدش خونریزی شدید ک توی این خونریزی چیزی شبیه به پوست خارج شد ک شایدم ترشح سفت بود!! بعد 2 هفته بارم پریود شدم و 7 روزه تموم شد،اما خیلی رقیق بود.الانم کمردرد دارم و قفسه سینه ام درد میکنه،چند روز پیش سونو دادم ک گفت تخمدان راست کیست داره. میخواستم بدونم احتمال بارداری هست؟ممکنه باردار شده باشم و سقط کرده باشم؟ممکنه حاملگی خارج رحم باشه؟
nini500 نوشته است: سلام
من چندوقت پیش سونوگرافی دادم تو سونوگرافی همه چیز رو برام نرمال زده اما نوشته مقدار کمی مایع در کول دو ساک خلفی دیده میشود
میخواستم ببینماین یعنی چی؟ایا خطرناکه؟
از طرفی 11 عدد آمپول آمیکاسین مصرف کردم و 5 روزه عادت ماهیانم عقب افتاده آیا این هم طبیعی؟
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|