سلام من 2 سال هست ازدواج کردم و27 سالمه وهمسرم25 سالش هست ودختر خاله وپسر خاله هستیم وپدر من وپدر شوهرم پسر عمو هستند ومادر م وپدرم پسر دایی ودختر عمه وخاله و پدر شوهر ومادر شوهرم هم پسر دایی ودختر عمه هستند من چون موهای زائد داشتم به دکتر مراجعه کردم و6 ماه قرص برای موها داد ومصرف کردم وبعدشم که ازدواج کردم گاهی اوقات دلم درد می کرد که بازم دکتر قرص ال دی داد وگفت کیست هست ونزدیک یک سال و 3 ماه هم قرص اسید فولیک ومتفورمین مصرف میکنم دکتر گیاهی رفتم گفت طبع بدنت سرده و دکتر زنان با توجه به آزمایشم گفت تنبلی تخمدان داری 3 دوره کلومیفین مصرف کردم ولی باردار نشدم تا در تاریخ 21 /1/91 که باید پریود میشدم ولی نشدم آزمایش خون دادم مثبت بود ومتاسفانه در خرداد ماه لکه بینی پیدا کردم دکتر رفتم گفت جنین تشکیل نشده وساک حاملگی خالی است که قرصهای در دهانه رحمم گذاشت وطی یک روز کیسه دفع شد که بعد از دفع 40 روز خونریزی وترشحات قهوه ای داشتم روز 40 پاک شدم ودو الی سه روز بعد دوباره ترشحات قهوه ای بود که دکتر رفتم سونوگرافی کرد وگفت بقایایی از کیسه در رحم نمانده و30 عدد قرص مدروکسی پروژسترون و ویتامین ای نوشت وگفت مدروکسی را یک هفته بعد از پاکی بخورم روزی 3 تا چون ماه رمضان بود گفت یکی سحر ویکی افطار واین دوره هنوز 7 تا قرص مدروکسی داشتم که ترشحات قهوه ای داشتم ولی بازم قرصم مصرف کردم ودکتر گفته بود یک هفته بعد از پاکی برم ببینه فولیکول خوب دارم یا نه؟ این فولیکول یعنی چی ؟ چه ربطی به حاملگی دارد؟ آیا فامیل بودن ما تاثیری روی حاملگی من داشته که جنین تشکیل نشده؟ البته دکتر گیاهی هم عرق رازیانه و دارو جوشاندنی مفرح اعصاب و پودر لقاح داد مصرف کردم آیا این داروها ویا عرق رازیانه باعث این شده؟ من بعد از این حاملگی آزمایش ژنتیک دادیم آیا همین آزمایش کافی هست یا آزمایش دیگری باید بدم ؟ من این دوره 7 روز قبل از پریود ترشح قهوهای داشتم علتش چیه ؟ یعنی پریود من نامنظمه ؟ کی باید نزدیکی داشته باشم تا حامله بشم ؟ متخصص ژنتیک خیلی ما را ترسانده چون مدام می گفت امیدوارم خدا به شما یک فرزند سالم بده ؟ خواهشا راهنمایی بکنید من را متشکرم