jim-joon نوشته است:hossein1982 نوشته است: با سلام
خیلی ممنون میشم راه حل اساسی تری پیشنهاد بدهید چون :
من تقریبا 3 سال است که ازدواج کرده ام یک سال اول رابطه جنسی مون خوب بود ولی این دو سال آخری : تقریبا در 70 درصد از مواردی که از خانمم درخواست نزدیکی میکنم جواب رد میشنوم (بسیار باهم مهربان هستیم)از روز هشتم تا شانزدهم تقریبا یک روز در میان رابطه داریم صرفا جهت بچه دار شدن بعد از اون تا روز 28 که باید پریود بشه تقریبا یکی دوبار رابطه داریم که برام خیلی کمه (گاهی اوقات به فکر خود ارضایی می افتم ولی بعد که به عواقب و گناهش فکر میکنم پشیمون میشم ). در ضمن به هیچ عنوان تحریک نمیشه نه از مالش و مکیده شدن سینه و نه از مالش واژن و نه از هیچ راه دیگه !!!!! هنگام معاشقه هم میگه سریع برو سر اصل مطلب! و هنگام نزدیکی هم نهایتا بعد از 5 دقیقه ازم می خواد که رابطه رو تموم کنم . تموم پوزیشن ها رو هم امتحان کردم. هیچ وقت تا الان پیشنهاد نزدیکی از اون نبوده و همیشه من پیشقدم بودم
آیا همه خانم ها مثل خانم من هستند یا از شانس بد من اینجور زنی نصیبم شده !!!؟؟؟؟؟؟
به هیچ عنوان حاضر نیست دارویی حتی گیاهی بخوره و هر موقع در این موارد باهاش صحبت می کنم میگه " تو منو واسه رابطه جنسی میخوای نه چیز دیگه" و قبول نمیکنه که من دارویی بخورم که شهوتم کمتر بشه (کاش میشد کاری کرد که شهوتم کلا از بین بره البته به شرطی که به قدرت باروری من تاثیر بدی نزاره )
ببخشید که بیشتر شبیه درددل بود تا طرح سوال!!
یه سوال دیگه :آیا میل جنسی به قدرت باروری ربطی داره یعنی بی میلی همسر در قدرت باروری اون تاثیری داره ؟
خانم من وزنش 65 و قدش 160 و تنها دختر خانواده با 6 برادر است (میدونم که به همین دلیله که رفتارش بیشتر مردانه شده و ...)و منم 55 وزنم و قدم 175 هستش و با شهوت زیاد ( حتی یک ساعت بعد از رابطه با همسرم دوباره میل به رابطه دارم درست برعکس خانمم که بعد از رابطه حداقل تا سه چهار روز که چه عرض کنم اصلا میلی به رابطه نداره ) خدا رو شکر که برای بچه دارد شدن هم که شده مجبوره رابطه داشته باشیم
نمی توان یک جواب کلی برای ارتباط غریزی بین زن و شوهر داد . زیرا میل و نیاز انسانها با هم فرق می کند . شرایط جسمی و روحی انسانها خیلی اثرگذار است . حتی موقعیت اقتصادی انسانها اثرگذار است نوع تغذیه و سن افراد اثرگذار است . در ابتدای ازدواج میزان ارتباط بیشتر است و افراط گونه است و بعد از چند سال بطور طبیعی تعدیل می شود و اگر تعدیل نشد ، ممکن است که اختلالی وجود داشته باشد . پس نميشه يك قاعده كلي گفت . بعضی از روان شناس ها می گویند واکنش جسم می تواند شاخص خوبی باشد . زن و شوهرها ببینند که بعد از برقراری ارتباط ، واکنش جسم آنها چگونه است . اگر به آنها رخوت و سستی دست می دهد و از نظر روحی کسل هستند ، این نشان می دهد که تعداد دفعات زیاد است . ولی اگر روز بعد ارتباط سرحال و با نشاط بودند و آرامش دارند ، میزان ارتباط مناسب است .روانشناسان گفتند که هفته ای دو بار ارتباط مناسب است .
حالا اگر هفته ای دوبار ارتباط دارای فراز و نشیب باشد ، نگران کننده نیست . خانم ها در ارتباط فراز و نشیب مخصوص دارند و . در آقایان هم این جوری است. در آقایان هم فراز و نشیب دارد مسائل اقتصادي میل جنسی انسان را کم می کند . همچنین فشارهای روحی ناشی از یک مصیبت یا یک شکست یا اختلاف بین خانم و آقا(مثلا در شما همين اختلاف غريزه جنسي) و قهر یا مصرف یکسری داروها هم اثر گذار است . داروی ضد افسردگی در بیشتر افراد باعث کاهش میل جنسی می شود .گاهی مُسَکِن ها هم این اثر را دارد .گاهی خستگی هم میل جنسی را کم می کند . مثلا گاهی آقا پروژه ای دارد که باید آنرا در مدت معینی تمام کند و وقت کمی دارد . گاهی رژیم غذایی هم میل جنسی را کم می کند. غذاهای سرد میل جنسی را کاهش می دهد . اگر این فرازو نشیب در ارتباط مقطعی باشد نگران کننده نیست ولی اگر طولانی مدت باشد یعنی آقا یا خانم در حالت سلامت جسمی و روحی اهم سرد مزاج است ، در اینجا احتمال وجود یک اختلال جنسی است . آب و هوای مربوط هم در میل جنسی اثرگذار است . و اليته همين موارد اگر نتيجاش سرد مزاجي باشد ميتواند روي هورمونهاي جنسي ايشان نيز تاثير منفي بگذارد
و اما اين موارد را امتحان بفرماييد
شما بياييد هفته اي دوبار رابطه داشته باشيد .
در اين فاصله سعي كنيد خانم را به آرامش روحي و رواني برسانيد
از لحاظ تغذيه و جسم نيز اجازه دهيد بدن ايشان فرصت بازيابي انژي لازم جهت ايجاد رابطه را كسب كند و مطمئن باشيد از لحاظ بارداري هم ايشان هورمون هاي جنسي اشان اكتيوتر خواهد شد
موفق باشيد
با سلام
دوست عزیز با تایید اظهارات دوستمون که کامل توضیح دادن بنظر میاد یک اتفاقی در طی این سالها برای ایشون و یا شما رخ داده که کمتر میل به نزدیکی دارن!مثلاً عملی از شما دیدن که باعث این موضوع شده!یا فکرشون مشغول یک سری مسائل خانوادگی هست که شما نمیدونید! شاید ترشحات هورمونی ایشون کم شده!که راه حلش دادن تستهای هورمونیست!
یا در سبد غذاییتون از مواد با طبع سرد زیاد استفاده میکنید! یا خستگی ایشون زیاده! اما توصیه ها میتونه :
1- مراجعه به پزشک متخصص زنان برای تستهای ادواری زنان باشه
2- مراجعه به روانپزشک درصورتیکه مشکل فکر و روحی وجود داشته باشه
3- ازدیاد مصرف غذاهای گرم و تند
4- اگر ایشونم کار میکنن بهتره که کمی از کارشون کاسته بشه چون خستگی تاثیر مستقیم بر این عمل داره!
5- یک تحقیق معقول در مورد مسائل فکری ایشون بکنید شاید واقعاً مشغله فکری دارند که شما از بی خبرید
6- کمی به سال اولی که ازدواج کردید بنگرید شاید از اون زمان تابه حال چیزی تغییر پیداکرده که الان این جور اتفاقی رخ داده!
7- به اعمال خودتون هم نظری داشته باشید آِیا کاری نکردید که باعث دلسردی ایشون شده باشه؟؟حتی در گفتار!!! زیرا خانمها طبیعتاً حساسند و حتی بعضاً با دیدنه خانمهای همکار با همسرشون کمی عکس العمل نشون میدن شاید خانم شما هم اینگونه هستن !و یا گفته ای از شما شنیدن که باعث دلسردیشون شده!حتی نوع و میزان شوخی با ایشون میتونه در این امر تاثیر داشته باشه!
و....
در هرحال باید بگردید ببینید چه چیزی در زندگیتون رخ داده که اینگونه تحولی در ایشون بروز کرده
اما تنها توصیه اکیدم اینه که زود به قضاوت ننشینید و صبر کنید چون مرور زمان همیشه حلال مشکلات بوده!شاید برای اینکارشون در آینده دلیلی منطقی بیارند
موفق باشید