m1989 نوشته است:hossein1982 نوشته است:m1989 نوشته است:hossein1982 نوشته است:m1989 نوشته است:hossein1982 نوشته است: با سلام به همه
سوال : آیا با وجود نرمال بودن آزمایش اسپرم امکان وجود واریکوسل هست ( منظورم اینکه اگه شخصی جواب آزمایش اسپرمش نرمال باشه امکانش هست که واریکوسل داشته باشه ؟ و اینکه واریکوسل بر روی جواب آزمایش اسپرم تاثیر میزاره ؟)
سلام
در هر دو صورت جواب شما آره هستش دوست من
شخصی که اسپرموگرام نرمالی داشته باشه ممکنه درگیر واریکوسل با گرید پایینتر باشه (عموما گریدهای 1 و 2 واریکوسل اسپرموگرام نرمالی دارن)
و از اون طرف شخصی که واریکوسل داره ممکنه بر فاکتورهای اسپرم تأثیر منفی داشته باشه و اسپرموگرامش آبنرمال تلقی بشه.
اگه وریدهای غیرطبیعی (درهم تنیده و طناب مانند) رو در فضای اسکروتوم و بالای بیضهها لمس میکنید یا دردی در اون ناحیه دارید به ارولوژیست مراجعه کنید تا ضمن معاینهی بالینی جهت تشخیص واریکوسل و گرید اون، براتون اسپرموگرام هم درخواست بشه.
ممنون از جوابتون
آیا واریکوسل با گرید پایین ( 1 و 2 ) بر باروری مرد تاثیر میگذاره ؟
میشه از طریق جواب آزمایش اسپرم به وجود واریکوسل پی برد یا فقط باید به ارولوژیست مراجعه کرد ؟
سلام
1. دوست من، در پست قبلی به اون "عموما" که نوشتم توجه کنید یعنی معمولا در گریدهای پایینتر واریکوسل، اسپرموگرام نرماله اما مواردی هم داشتیم که گرید 2 بر اسپرموگرام تأثیر منفی گذاشته.
2. تشخیص گذاشتن در مورد واریکوسل به وسیلهی معاینهی بالینی هستش و برای بررسی تأثیر منفی واریکوسل بر اسپرمها اسپرموگرام درخواست میشه.
ممنون از راهنمایی هاتون
راستش من برای بچه دار شدن به همراه همسرم به پزشک مراجعه کردیم که برای من آزمایش اسپرم نوشت .
جواب آزمایش رو که بردم پیششون گفت : " مشکلی نداری و جواب آزمایشت خیلی خوبه " و (با عرض معذرت ) آلت و بیضه هامو معاینه کرد ولی چیزی نگفت
حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه دکتر جواب آزمایش منو "خیلی خوب" توصیف کرد احتمال داره واریکوسل داشته باشم ؟
و اینکه من خودمو معاینه کردم !!!!!!! اینکه : کیسه بیضه هام در اکثر موارد تقریبا شبیه توپ تنیسه ( البته کمی بزرگتر) ((از لحاظ آویزون نبودن و شبیه توپ درزیر آلتم بودن)) ولی گاهی اوقات که آویزونه فاصله بین بیضه ها و زیر آلتم فقط دو تا رگ معمولی حس می کنم ببخشید که خیلی باز توضیح دادم
با توجه به این تفاسیر آیا من واریکوسل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست من،
چند خط بالاتر خدمت شما عرض کردم که تشخیص گذاشتن در مورد واریکوسل و تعیین گرید اون به صورت معاینهی بالینی هستش و اگه پزشکتون اسکروتوم و بیضههای شما رو جهت تشخیص واریکوسل معاینه کردن و مشکلی نبوده که مبتلا به واریکوسل نیستید. قطعا من از پشت مانیتورم چیزی رو نمیبینم! و اولویت با پزشک شماست.
اسپرموگرامتون رو در تاپیک خودش بذارید تا ببینم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین .
آزمایش اسپرم خودمو در تاپیک مربوطه گذاشتم
اگه لطف کنین و جواب آزمایش منو تفسیر کنید و بگید احتمال داره واریکوسل داشته باشم یا نه ، یه دنیا ممنون میشم