aliyan نوشته است:HamidT22 نوشته است: من با نامزدم یک روز بعد از اتمام پریود (پریود منظم )رابطه سطحی داشتیم و با وجود پرده دخولی صورت نگرفت و منی دور از ایشون تخلیه شد.فقط پیشاب با سطح تماس داشت و یک بار هم ازضا شدیم.
بعد از 26 ساعت از ترس بارداری 2 عدد قرص لونزیل را به صورت صحیح مصرف کردند (2 عدد هم زمان طبق گفته دکتر داروخانه )و بعد از 22 روز از مصرف قرص سر تاریخی که همیشه پریود میشد پریود شدن به مدت 5 روز با مشابهت پریودهای قبلی و بعد از ان 3 بار دیگر نیز در ماههای بعد پریود شدن سر تاریخ مشخص(یعنی بعد از رابطه تا الان 4 بار پریود شدن)
حالا با توجه به اینکه میگویند ممکن است در دوران بارداری هم پریود اتفاق بیافتد خیلی نگران هستم.
یه مورد دیگه 2 تا پریود اخر را میگه خونریزیم به نسبت پریودهای قبل یه مقدار کمتر شده
اینکه بعد از 22 روز از مصرف قرص پریود شده ایرادی نداره؟؟؟؟
به نظر شما بارداری کاملا منتفی؟؟
اخه چند روز میگه حالت تهو دارم و منم نگرانم
سلام دوست عزیز
فکر کنم این چندمین بار که این موضوع رو میپرسید اینقدر استرس نداشته باشید با سه بار پریود شدن اساساً بارداری منتفیه!
این تهوع هم امکان داره در اثر استرس بیش از حدشون باشه یا اثرات تتمه ی مصرف قرصها! درهر صورت به هیچ وجه نگران نباشید
مشکلی وجود نداره
موفق باشید
ممنون ولی چرا پس 22 روز بعد از مصرف قرص پریود شدن؟؟ همه جا نوشته 10 روز بعد از مصرف پریود میشن
و اینکه ایا 100 درصد با پریود شدن بارداری منتفیه؟