خیالم راحت باشه؟؟
maryam199 نوشته است: خیالم راحت باشه؟؟
gajera نوشته است: سلام من چند بارازپشت نزدیکی داشتم ومنی کاملاداخل تخلیه شده میخاستم ببینم باعث حاملی خارج رحمی نمیشه ونشانهای این نوع حاملگی چیست. باتشکر
gogolinaznazi نوشته است:maryam199 نوشته است: خیالم راحت باشه؟؟
سلام عزیزم
همونطور که دوستان راهنماییتون کردن بله .خیالتون راحت باشه. اگه خیلی نگران هستید 10 روز بعد از رابطه اتون آزمایش خون بتا بدهید
gogolinaznazi نوشته است: سلام خسته نباشید
من ماه قبل 10ام پریود شدم و تا هفته پیش 4 یا 5 بار با نامزدم رابطه داشتم(این ماه قرص <a>سیپروترون</a> کمپوند رو مرتب استفاده کرده بودم)
دیروز باید اولین روز پریودم باشه که دیشب لکه های قهوه ای و خیلی کم قرمز رنگ دیدم...دیروز صبح دوباره بی بی چک استفاده کردم که منفی بود امروز صبح هم قسمت مثانه ام که طبق عادت زمانی که پریود میشدم درد میکنه و دوباره لکه های قهوه ای دیدم. 2 یا 3 روز پیش زیر شکمم درد میکرد
میخواستم نظرتون رو بدونم.چرا پریود شدم قهوه ای رنگ هست؟
احتمال بارداری حتی بارداری خارج رحمی وجود داره؟؟؟؟؟؟
Setare_h نوشته است:gogolinaznazi نوشته است: سلام خسته نباشید
من ماه قبل 10ام پریود شدم و تا هفته پیش 4 یا 5 بار با نامزدم رابطه داشتم(این ماه قرص <a><a>سیپروترون</a></a> کمپوند رو مرتب استفاده کرده بودم)
دیروز باید اولین روز پریودم باشه که دیشب لکه های قهوه ای و خیلی کم قرمز رنگ دیدم...دیروز صبح دوباره بی بی چک استفاده کردم که منفی بود امروز صبح هم قسمت مثانه ام که طبق عادت زمانی که پریود میشدم درد میکنه و دوباره لکه های قهوه ای دیدم. 2 یا 3 روز پیش زیر شکمم درد میکرد
میخواستم نظرتون رو بدونم.چرا پریود شدم قهوه ای رنگ هست؟
احتمال بارداری حتی بارداری خارج رحمی وجود داره؟؟؟؟؟؟
عزیزم علایم خارج رحمیو نوشتی به خودت شک کردی؟
نگران نباش سیپروتون کامپاند همونجور که خودت میدونی مثل ال دی و اچ دیو بقیه قرصای ضد بارداریه و عوارضش بعد از قطعش بهم ریختن پریود و تغییرات هورمونیه.بارداری خارج رحمی دردش خیلی بیشتر از درد عادی مواقع پریوده
نگران نباش
peyman_gh نوشته است: 13 روز بعد از رابطه بدون دخول که شک به ورود یکی دو قطره منی بوده و 6ساعت بعد از رابطه هم قرص اچ دی دو نوبت مصرف شده خونریزی در حد یک روز و نصفی ولی فراتر از لکه بینی و استفاده از بیبی چک روز دوازدهم که منفی نشون داده بازم احتمال بارداریا میده ؟ یعنی پریشب و دیروز نامزدم خونریزی داشته ولی امروز قطع شده و دیروز هم بیبی چک منفی نشون داده
gogolinaznazi نوشته است:peyman_gh نوشته است: 13 روز بعد از رابطه بدون دخول که شک به ورود یکی دو قطره منی بوده و 6ساعت بعد از رابطه هم قرص اچ دی دو نوبت مصرف شده خونریزی در حد یک روز و نصفی ولی فراتر از لکه بینی و استفاده از بیبی چک روز دوازدهم که منفی نشون داده بازم احتمال بارداریا میده ؟ یعنی پریشب و دیروز نامزدم خونریزی داشته ولی امروز قطع شده و دیروز هم بیبی چک منفی نشون داده
سلام
نامزدتون وقتی قرص پیشگیری درست مصرف کردن و پریود شدن دیگر جای هیچ نگرانی نیست
علت کم شدن مدت پریودشون به خاطر قرص پیشگیری هست
نگران نباشید وخیالتون راحت
موفق باشید
roz2421 نوشته است: سلام من دوره پريود نامنظم دارم الان 4 روز از پريودم گذشته من با نامزدم رابطه محافظت شده اي داشتيم اما وسط دوره پريودم يک روز مايع کم رنگ شبيه قرمز و روز بعدي يک قطره خون مانند لک بيني داشتم بعد از آن قطع شد اين خون ريزي علتش چيست آيا من حامله شدم چرا پريود نمي شم دارم از استرس ديوانه مي شم خواهشن جواب کامل و سريع بدهيد ممنون
satriu نوشته است:roz2421 نوشته است: سلام من دوره پريود نامنظم دارم الان 4 روز از پريودم گذشته من با نامزدم رابطه محافظت شده اي داشتيم اما وسط دوره پريودم يک روز مايع کم رنگ شبيه قرمز و روز بعدي يک قطره خون مانند لک بيني داشتم بعد از آن قطع شد اين خون ريزي علتش چيست آيا من حامله شدم چرا پريود نمي شم دارم از استرس ديوانه مي شم خواهشن جواب کامل و سريع بدهيد ممنون
این قدر حساس نباش تاخیر در پریود شدن شما هم به خاطر استرس میباشد . استفاده از قرصهای ضد بارداری هم دوره پریود شدن را هم نامنطم میکند
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|