با عرض سلام و خسته نباشید میخاستم بدونم که استفاده از موبر لیزری اپیلا و تیریا اثری داره ؟میشه موها رو واسه همیشه از بین برد ؟ ایا کسی اینو استفاده کرده و نتیجه گرفته و یا کسی رو میشناسید که نتیجه گرفته باشه ؟ با تشکر
deniz_r68 نوشته است: سلام خسته نباشید
شوهرم موی بدنش خیلی زیاده,خیلی اذیت میشه هم زیادن هم زبر وقتی بدنشو اصلاح میکنه بدتر میشه
میخواستم بدونم با چی اصلاح کنه خوبه؟
چی استفاده کنه که حداقل یه کم موهاش کمتر شه؟
یا چیزی هست استفاده کنه موها رو نرم نه؟
لطفا راهنماییم کنید
مرسی از سایت خوبتون
deniz_r68 نوشته است: سلام خسته نباشید
شوهرم موی بدنش خیلی زیاده,خیلی اذیت میشه هم زیادن هم زبر وقتی بدنشو اصلاح میکنه بدتر میشه
میخواستم بدونم با چی اصلاح کنه خوبه؟
چی استفاده کنه که حداقل یه کم موهاش کمتر شه؟
یا چیزی هست استفاده کنه موها رو نرم نه؟
لطفا راهنماییم کنید
مرسی از سایت خوبتون
mahtabaji نوشته است: سلام وخسته نباشین.خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم،وبی نهایت ازتون ممنونم.راستش آلت تناسلی من طبیعی نیس یعنی لب های داخلی خیلی بزرگ وبیرون زده والبته خیلی هم سیاهن،اولش خیلی اهمیت نمیدادم ولی الان که حساستر شم بعضی وقتا حتی در راه رفتن یا وقتی که شلوار چسب میپوشم اذیت میشم.رفتم پیش متخصص زنان گفتن مادرزادی هستش و میشه عمل کرد ولی بعد اگه باچیزی تماس داشته باشه احساس درد داری وبعد ازدواج همسرت متوجه میشه که عمل کردی.بخدا دارم دیوونه میشم دیگه از ازدواج کردن وحشت دارم.توروخدا یه کم در مورد عمل وهزینه ش وعوارضش توضیح بدین واینکه آیا واقعا در آیند قابل تشخیصه ودوره نقاهتش چقدره وپیش چه متخصصی برم بهتره واینکه دکتر باید تجربه این عملو داشته باشه یا در نتیجه کارش مهم نیس.من مطالب سایتو خوندم ولی برا عمل نکردن توجیه نشدم تورو خدا راهنماییم کنین بازم ممنون
mahtabaji نوشته است: سلام وخسته نباشین.خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم،وبی نهایت ازتون ممنونم.راستش آلت تناسلی من طبیعی نیس یعنی لب های داخلی خیلی بزرگ وبیرون زده والبته خیلی هم سیاهن،اولش خیلی اهمیت نمیدادم ولی الان که حساستر شم بعضی وقتا حتی در راه رفتن یا وقتی که شلوار چسب میپوشم اذیت میشم.رفتم پیش متخصص زنان گفتن مادرزادی هستش و میشه عمل کرد ولی بعد اگه باچیزی تماس داشته باشه احساس درد داری وبعد ازدواج همسرت متوجه میشه که عمل کردی.بخدا دارم دیوونه میشم دیگه از ازدواج کردن وحشت دارم.توروخدا یه کم در مورد عمل وهزینه ش وعوارضش توضیح بدین واینکه آیا واقعا در آیند قابل تشخیصه ودوره نقاهتش چقدره وپیش چه متخصصی برم بهتره واینکه دکتر باید تجربه این عملو داشته باشه یا در نتیجه کارش مهم نیس.من مطالب سایتو خوندم ولی برا عمل نکردن توجیه نشدم تورو خدا راهنماییم کنین بازم ممنون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|