hengameh561 نوشته است: ]
سلام اقا حسین.اینجور که شما میفرمایید کاری از دست هیچ کس برنمیاد.ولی من خودم به شخصه جای خواهر کوچیکتون فقط میتونم واستون دعا کنم که خانومتون یه جایی یه وقتی به یه طریقی متوجه اشتباهاتش بشه و قدر همسری مثل شما رو بدونه.کم نیستند مردهایی که با یه بی توجهی از جانب همسرشون هرز میرن ولی شما با وجود این همه مشکل بازم عاشقانه دوستش دارید.خدا کنه هرچی زودتر در پی جبران اشتباهاتش بربیاد.انشاالله خدا هم به شما صبر و تحمل بیشتری بده و میل جنسیتونو کم کنه در حالی که این کار اصلا درست نیست ولی فعلا چاره دیگه ای نیست.توی فامیلاتون کسی نیست که خانومتون خیلی باهاش جور باشه؟به اون شخص صحبت کنید و ازش بخواید با همسرتون حرف بزنه و نصیحتش کنه شاید درست شد.فقط و فقط امیدوارم که هرچه زودتر مشکل شما حل شه داداش گلم.موفق باشید.
مرسی خواهر عزیزم
مرسی از ابراز همدردیتون
مرسی بابت دعا کردنتون
در مورد پیشنهادتون باید بگم راستش قبلا هم به فکر خودم رسیده بود ولی مطمئن نبودم
راستش با دو تا از زن داداش هاش خیلی صمیمی هست و تا حدودی با شوخی هم که شده در مورد مسائل جنسی بحث میکنن
البته با یکی شون خیلی بیشتر شوخیهای جنسی داره و خیلی راحت تره
(من تنها داماد خانواده خانمم هستم (خانمم تک دختره ) برای همین هم زن داداش هاش همشون بهم احترام میذارن و تا حدودی هم با همشون صمیمی هستم) همین مسئله باعث میشه بتونم باهاشون مشکلمون رو مطرح کنم ولی مطمئن نیستم چون نمی خوام نظرشون در مورد خانمم عوض بشه و یا احتمالا مشکلم از اینی که هست بدتر بشه
ممنون میشم نظر دیگر کاربران رو در این مورد بدونم که : آیا از کسی بخوام که واسطه بشه تا مشکلمون حل بشه یا نه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون و ممنون از هنگامه خانم