تا جایی که من هم میدونم پزشک قانونی نمیتونه نشخص کنه مگر در مواردی که دی ان ای شخص باقی مونده باشه که اونم فقط مشخص میکنه با این شخص رابطه داشتین یا نه و اونهم تو ایران خیلی رواج نیست
gershin نوشته است: سلام دوست عزیز
از حس انساندوستی شما نسبت به این دختر خوشحالم و امیدوارم واقعا بتونی بهش کمک کنی
دوست من ابتدا خانم برن نزد متخض زنان و زایمان که تشخیص قطعی پارگی رو بدن و اینکه پرده بکارت ایشون چه نوعیه چون بعضی از پرده ها حتی با نزدیکی پاره نشده و حالت انعطاف پذیری داره پس ایشون اول مطمین بشن بعدش با هیچ دارویی پارگی پرده ترمیم نمیشه و فقط از طریق جراحی سرپایی اینکار انجام میشه ولی در ایران غیر قانونیه و و چون غیر قانونیه هیچ نظارت یا تعرفه خاصی نداره و ببعضی جراحان اون هم در تهران غیر قانونی انجام میدن و اگه به پزشکی قانونی مراجعه کند هر چیزی اعم از دلیل پارگی ، آسیب دیدگی و یا در صورت ترمیم شدن تشخیص میدن
ولی یه مورد هست اگه شما خودتون واقعا قصد ازدواج باهاش رو دارین نیازی به این همه استرس و فشار روحی نیست چون مهم اینه پسر قبول کنه
ایشالله موفق باشید
shoka17 نوشته است: باسلام
من ازوقتی به سن بلوغ رسیدم 12 سالگی تا الان همیشه خودارضایی کردم اون موقع هیچی درموردپرده نمی دونستم همیشه بامالش به یه چیزی یا بافشاراب بوده یادم نمی یاد انگشتموکرده باشم توش ولی خیلی خودارضایی کردم یه سال ترک کردم امادوباره شروع شد یه بارم ازسرکنجکاوی تقریبا نیم سانت ازسرخودکاروداخلش بردم ولی به نظرم اون موقع اسیبی ندیده چون فشارندادم همون نیم سانت بودنه خونی دیدم نه دردی داشتم بعداون ماجرایه چیزایی درموردپرده شنیدم که روزگارموسیاه کرده باورنمی کنین چندساله دارم عذاب می کشم ارزوی مرگموکردم داغون شدم واقعاجرات ندارم برم دکترمیترسم بهم بگه پرده نداری اون موقع دیگه واقعامی میرم ولی الان گاهی به این دلخوشم که شایداشتباه می کنم خیلی سعی کردم بااینه ببینمش ولی هیچی سردرنیاوردم فقط یه سوراخ می بینم که دورش یه چیزه گوشت ماننده که وقتی زورمیزنم سوراخش بازترمیشه ولی اصلاسردرنمیارم به نظرتون من ازدواج کنم واسه برگه سلامت برم مشخص میشه که من باهیچ کس رابطه نداشتم اگه پرده م مشکل داشته باشه؟عدش دردرورانی که پریودبودمم چندبار خودارضایی داشتم فقط بامالش ایادراین دوران به پرده اسیب می رسه؟
خشیدخیلی طولانی بودخیلی ناراحتم ببخشید درکل ممنون ازپاسخگوییتون
shoka17 نوشته است: باتشکرازپاسخگویتون ولی چرا توتوضیحات نوشته دقیقا درورودی واژان قرارداره؟راستیتش من مطمئن نیستم نیم سانت بودیانه ولی ازیک سانتم بیشترنبودتوروخدابگین امیدی هست؟واقعانمی تونم برم دکترچون به شدت می ترسم می ترسم که بگه پرده م سالم نیست
به نظرتون بهم گواهی سلامت میدن؟من باهیچ پسری رابطه ی جنسی نداشتم پزشکامی تونن تشخیص بدن که دراثررابطه ی جنسی نبوده؟مادرم ازدواج کنم واسش خیلی مهمه که برگه بگیرم اگه اون کسی که قراره ازدواج کنم باهاش موضوعوبگم بهش وبه من اعتمادداشته باشه بریم واسه برگه اگه اسیب دیده باشه ولی شوهرم قبول کنه دکتربهم برگه میده؟توروخداجواب همه ی سوالامو بدین خیلی ناراحتم می ترسم با بچه بازیم وازروی نااگاهی اینده خودموخراب کرده باشم ممنون ازاینکه وقتتون رودراختیارمن گذاشتین
shoka17 نوشته است: باتشکرازپاسخگویتون ولی چرا توتوضیحات نوشته دقیقا درورودی واژان قرارداره؟راستیتش من مطمئن نیستم نیم سانت بودیانه ولی ازیک سانتم بیشترنبودتوروخدابگین امیدی هست؟واقعانمی تونم برم دکترچون به شدت می ترسم می ترسم که بگه پرده م سالم نیست
به نظرتون بهم گواهی سلامت میدن؟من باهیچ پسری رابطه ی جنسی نداشتم پزشکامی تونن تشخیص بدن که دراثررابطه ی جنسی نبوده؟مادرم ازدواج کنم واسش خیلی مهمه که برگه بگیرم اگه اون کسی که قراره ازدواج کنم باهاش موضوعوبگم بهش وبه من اعتمادداشته باشه بریم واسه برگه اگه اسیب دیده باشه ولی شوهرم قبول کنه دکتربهم برگه میده؟توروخداجواب همه ی سوالامو بدین خیلی ناراحتم می ترسم با بچه بازیم وازروی نااگاهی اینده خودموخراب کرده باشم ممنون ازاینکه وقتتون رودراختیارمن گذاشتین
eliiiiii نوشته است: سلام. میخواستم ببینم ک قبل ازدواج حتما باید ازمایش سلامت پرده بکارت و مقعد گرفته شود
nika490 نوشته است: سلام
چند سال پیش در دستشویی به علت فشار اب شلنگ 2 قطره خون از الت تناسلی من چکید امکان اسیب پرده هست؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|