با عرض سلام
میخواستم بدانم ک برداشتن پوست اطراف کلیتوریس باعث تحریک بیشتر زن می شود
با تشکر
با تشکر
goolmohamade نوشته است: با عرض سلام
با تشکر
goolmohamade نوشته است: با عرض سلام
با تشکر
jwanoos نوشته است: دوست عزیز،منظورتون کمی مبهمه!آخه در ختنه زنان، گوشتهای چوچوله یعنی اون زائده ها رو با تیغ بر میدارند! و عملی بسیار خطرناک و مشمئز کننده است من یکبار دیدم حالم بد شد! و اینکه تحریک زن چجوری میشه! اگر منظورتون این نوع ختنه کردن باشه که اساساً برای اینکه زن زیاد تحریک نشه و از این قسمت حسی بهش دست نده(و در کل ازاین طریق به زعم قدما منحرف نشه!!!!) قدیمیها زن رو ختنه اش میکردند(البته در بعضی از استانها الانم میکنن مثلاً در کردستان ترکیه و عراق اینکاررو میکنن متاسفانه) پس ختنه زن باعث کاهش حس تحریک شدنش میشه (برعکس مردها)و نمیتونه به ازدیادش کمکی بکنه اما اگر منظورتون چیزه دیگه است باید به جزئیات بگید تا بشه نظر داد
اما در هرحال ختنه زنان عملیس بسیار شنیع و خطرناک و غیر بهداشتی!و بر عکس در مردها بسیار مفید و بهداشتی و به ازدیاد تحریک شدن در این جنس کمک میکنه
موفق باشید
jwanoos نوشته است: دوست عزیز،منظورتون کمی مبهمه!آخه در ختنه زنان، گوشتهای چوچوله یعنی اون زائده ها رو با تیغ بر میدارند! و عملی بسیار خطرناک و مشمئز کننده است من یکبار دیدم حالم بد شد! و اینکه تحریک زن چجوری میشه! اگر منظورتون این نوع ختنه کردن باشه که اساساً برای اینکه زن زیاد تحریک نشه و از این قسمت حسی بهش دست نده(و در کل ازاین طریق به زعم قدما منحرف نشه!!!!) قدیمیها زن رو ختنه اش میکردند(البته در بعضی از استانها الانم میکنن مثلاً در کردستان ترکیه و عراق اینکاررو میکنن متاسفانه) پس ختنه زن باعث کاهش حس تحریک شدنش میشه (برعکس مردها)و نمیتونه به ازدیادش کمکی بکنه اما اگر منظورتون چیزه دیگه است باید به جزئیات بگید تا بشه نظر داد
اما در هرحال ختنه زنان عملیس بسیار شنیع و خطرناک و غیر بهداشتی!و بر عکس در مردها بسیار مفید و بهداشتی و به ازدیاد تحریک شدن در این جنس کمک میکنه
موفق باشید
hengameh561 نوشته است: سلام.به نظر من این خیلی خوبه که ما قبل از اظهار نظر درست صحبت کردن رو یاد بگیریم.اینجا هر کس هر حرفی میزنه روی اصوله و هیچ کس روی هوا حرف نمیزنه.بهتر بود شما قبل از اظهار نظر به سابقه افراد هم یه نگاه مینداختین بعد قاطی میکردین.البته نظر شما هم محترمه ولی نه با توهین به یه کاربر فعال و خوب با دلیل و استدلال منطقی.موفق باشید.
hengameh561 نوشته است: سلام دوست خوبم.اینجا اگر دارویی هم تجویز میشه تجربیه و وقتی کسی علایم مشابه داره تجویز میشه یا برای یه سری مسایل که نیاز به علایم نداره مثل بالا بردن میل جنسی،زود انزالی و ...این جور داروها نیاز به معاینه و اینا نداره.ولی در کل منم با دارو تجویز کردن مخالفم مگر اینکه در اینجور موارد باشه و واقعا تجربه خود فرد باشه و کاملا مطمعن.
EMT-BASIC نوشته است:hengameh561 نوشته است: سلام دوست خوبم.اینجا اگر دارویی هم تجویز میشه تجربیه و وقتی کسی علایم مشابه داره تجویز میشه یا برای یه سری مسایل که نیاز به علایم نداره مثل بالا بردن میل جنسی،زود انزالی و ...این جور داروها نیاز به معاینه و اینا نداره.ولی در کل منم با دارو تجویز کردن مخالفم مگر اینکه در اینجور موارد باشه و واقعا تجربه خود فرد باشه و کاملا مطمعن.
سلام من خودمم کاما موافق این قضیه هستم اما اگه همه پستارو دبده باشین میبینین که بعضیا دارن داروهای موثر بر اعصاب رو تجویز میکنن و علایم بیماری های قلبی رو میگن چیزی نیست من میگم اگه واقعا در مورد اینطور چیزا دانشی نداریم بهترین کار هدایت بیمار به سمت پزشکه نه این که ما خودمون تشخیص و درمان کنیم والا من خودم که ترمای اخر پزشکی هستم به خودم همچین اجازه ای نمیدم اما افرادی که کارمندن.مدرک تحصیلیشون ربطی به پزشکی که چه عرض کنم به علوم تجربی نداره میان و طبابت میکنن.وگرنه من با نظر شما کاملا موافقم
خدانگهدار
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|