EMT-BASIC نوشته است:hengameh561 نوشته است: سلام دوست خوبم.اینجا اگر دارویی هم تجویز میشه تجربیه و وقتی کسی علایم مشابه داره تجویز میشه یا برای یه سری مسایل که نیاز به علایم نداره مثل بالا بردن میل جنسی،زود انزالی و ...این جور داروها نیاز به معاینه و اینا نداره.ولی در کل منم با دارو تجویز کردن مخالفم مگر اینکه در اینجور موارد باشه و واقعا تجربه خود فرد باشه و کاملا مطمعن.
سلام من خودمم کاما موافق این قضیه هستم اما اگه همه پستارو دبده باشین میبینین که بعضیا دارن داروهای موثر بر اعصاب رو تجویز میکنن و علایم بیماری های قلبی رو میگن چیزی نیست من میگم اگه واقعا در مورد اینطور چیزا دانشی نداریم بهترین کار هدایت بیمار به سمت پزشکه نه این که ما خودمون تشخیص و درمان کنیم والا من خودم که ترمای اخر پزشکی هستم به خودم همچین اجازه ای نمیدم اما افرادی که کارمندن.مدرک تحصیلیشون ربطی به پزشکی که چه عرض کنم به علوم تجربی نداره میان و طبابت میکنن.وگرنه من با نظر شما کاملا موافقم
خدانگهدار
سلام دوست گرامی، نمیدونم منظورتون بنده بودم یا نه؟؟اما جهت اطلاع همه دوستان عرض کنم اگر به اظهارات 4 ساله بنده نگاهی بندازید متوجه میشید که بنده در 113 صفحه اظهارتم، تنها شاید به تعداد انگشتان دست از دارویی نام بردم و نه اینکه تجویز کنم چون منهم معتقدم از راه دور و درفضای مجازی نمیشه هیچ دارویی رو برای هیچکسی تجویز کرد و اگرم دارویی رو نام بردم حتماً به سئوال کننده این توصیه اکید رو کردم که باید تحت نظر پزشک مرتبط اون دارو رو مصرف کنه و نه سرخود!حتی دوزشم نگفتم !هرگاه هم چیزی رو نمیدونستم به صراحت گفتم نمیدونم! و ابایی هم ازگفتنه ندانستنم ندارم اما بله متاسفانه گاهی دیده میشه دوستان بدون در نظر گرفتنه مسائل بیمار ، و اینکه دارو برای اشخاص با یک بیماری مشابه نتیجه مشابه ای نخواهد داد،بی محبا دارو رو با دوز مربوطه اعلام میکنن و این درست نیست! در هرحال خوب شد این مطلب اینجا باز شد تا دوستان عزیزمون حواسشون به این مطلب باشه که نباید هرجا و اینکه حدس میزنیم شاید بیماری همون چیزی باشه که ما میدونیم دارو تجویز کنیم و این جداً خطرناکه!
یادمه سالهای قبل دوستی در همین سایت ،برعکس به من اعتراض میکرد که چرا بجای حواله دادن به پزشک متخصص دارو تجویز نمیکنم!!! در هرحال بهتره هرکاری رو به کاردان اون سپرد ولاغیر!
و اما در رابطه با نظر دوست عزیزمون آقا محمد هم بگم بنظر میاد این سایت مفید، سایتی علمی - تجربی باشه! بدین معنا که در رابطه با سئوالات مطرح شده در وهله اول دوستان پزشک یا دستیارانشون با پاسخهای علمی و اکادمیک بیماران رو هدایت میکنن و بعدش دوستانی که در اون رابطه اگر تجربه ای دارند اظهارات خودشون رو در جهت آگاهی شخص سئوال کننده ابراز میکنن حالا گاهی دوستان از روی خیر خواهی شاید دارویی رو عنوان کنن یا چیزی بگن !واین درحالی که اساساً درست نیست! اما نمیشه ابراز کننده رو محکوم کرد! چون ایشون هم دلسوز بوده و میخواد کاربر سئوال کننده رو راهنمایی کنه!
و البته باید هممون یادمون باشه هر دارویی در هرجا و بر روی هرکسی نتیجه واحدی نخواهد داد! پس بهتره اگر تجربه ای داریم فقط اونو بیان کنیم و تجویز دارو رو به متخصصینش ارجاع بدیم! و نکته پایانی اینکه ،معتقدم بایداز تجارب همگان سود برد شایداون تجربه روزی بدرد هممون بخوره و بهتر بگم بیاییم تجارب دیگران رو مجدداً تجربه نکنیم! وبجای تخطئه کردن نظرات افراد،اظهاراتشونو نقد کنیم تا موضوع باز بشه و همه از اون سود ببریم و اینکه از یاد نبریم همیشه ادب و احترام به یکدیگر میتونه راهگشای تعاملات بین افراد باشه و کاتالیزوری در جهت انتقال تجارب در بین جامعه!!
ببخشید مطلب طولانی شد از مدیریت سایت هم پوزش میخوام چون مطلب آنچنان علمی نبود اما فکر کنم مطرح کردنش لازم بود.
همگان موفق باشید و سلامت