hosini نوشته است: با سلام :
آیا با خوردن آلت هم امکان بارداری هست یا نه؟ بعد از بیرون آمدن مایع لزج مانند.
با تشکر
خير
مگر دهان شما به رحم و تخمدانهاي شما وصل است
hosini نوشته است: با سلام :
آیا با خوردن آلت هم امکان بارداری هست یا نه؟ بعد از بیرون آمدن مایع لزج مانند.
با تشکر
نقل قول: سلام من عضو جدیدم و 23 سال دارم پریودیم نامنظم هست من 4روز بعد از پریودم رابطه جنسی داشتم و مایع من با بدنم تماس نداشت ولی چون پریودیم نامنظم من در روز 12 تاخیرم بتا دادم منفی بود و بعد از چند روز پریود شدم ( تمام علائم ها رو داشتم) البته دوره پریودیم همیشه 7روز هست که در این ماه 5 روز بود و مقدارش هم نسبت به ماه های قبل کم بود البته نه خیلی . بعد از تمام شدن دوره پریودم درد در قسمت تخمدانهام و شکمم و یه خورده حالت درد نفخ شکم هست دارم البته بعد از چند روز دوباره بتا دادم منفی بود و سونوگرافی هم دادم سالم بودم ولی ترشح زرد رنگ هم دارم فکر می کنم عفونت باشه میشه علت درد شکمم و تخمدانهام از عفونت باشه؟
آیا احتمال بارداری باز هم وجود دارد؟ نیاز به آزمایش بتای مجدد هست یا نه؟
لطف کنید راهنماییم کنید
متشکرم
kheizaran نوشته است: سلام
من الان دو دوره است که ال دی مصرف می کنم
در تاریخ 1 خرداد پریود شدم، و در سومین هفته پس از پریود شدنم(از تاریخ 18 تا 24 خرداد) رابطه جنسی کامل داشتم.......در این مدتی که قرص می خوردم،مخصوصا دوره دوم دو بار یک و دو ساعت بعد از ساعتی که بایستی قرص می خوردم،آن را خوردم
حال می خواهم بدونم آیا احتمال بارداری من وجود داره.......؟
Mani_Mani نوشته است:
جایی خوانده بودم که یه خونریزی وجود داره که شباهت زیادی به عادت ماهیانه خانم ها داره ولی در اصل عادت ماهیانه اون خانم نیست و نشانه ی بارور شدن تخمک هست که به رحم می چسبد که می خواستم بپرسم
1- این خونریزی که شباهت زیادی هم گویا با عادت ماهیانه داره در چند ماهگی یا چند هفتگی یا چند روزگی بارداری اتفاق می افته ؟!!؟ و خونریزیش چند روز هست ؟!!؟ ( این قسمتش خیلی مهمه )
Mani_Mani نوشته است: 2- علامت استفراغ و حالت تهوع هم معمولا در چند ماهگی یا همون چند هفتگی و خلاصه چند وقت بعد از بارداری بوجود میاد ؟!!؟
Mani_Mani نوشته است: 3- سوال دیگر هم اینکه یک خانم باردار چند بار نهایتا خونریزی داره که شبیه عادت ماهیانش باشه !؟!!؟
Mani_Mani نوشته است: 4- و سوال اخر هم اینکه اگر خانمی عادت ماهیانه منظمی داشته باشه ولی بیکباره با 8 روز زودتر عادت ماهیانه مواجه بشه و خون بسیار کمتری ببینه این قضیه طبیعی هست ؟!!؟ و بنظر شما اساتید محترم می تونه ارتباطی با مورد یک که عرض کردم داشته باشه ؟!!؟!؟
موفق باشید !!
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|