reyhane404 نوشته است: سلام حسین آقا
راستش من خیلی وقته این پستو پیگیری میکنم چون مشکل خودم هم دقیقا همینه.من هم دچاربیمیلی جنسی وعدم تحریک پذیری جنسی هستم ومشکلمو به صورت مفصل درپست "بیمیلی جنسی و میکروادنوم هیپوفیز" مطرح کردم اما باخوندن نظرات دوستان احساس کردم نظرات دوستان درمورد همسرتون کمی بی انصافانه است البته شاید چون من مشکل ایشونو کاملا درک میکنم اینومیگم اما برای زنی که میل درونی به رابطه جنسی نداره سخترین کاردنیااینه که به خاطر همسرش تن به رابطه جنسی بده که همسرشماهم این کارروانجام میده!من خودم 8ساله ازدواج کردم ویه پسر5ساله دارم همسرم روهم کاملا دوست دارم وهیچ مشکلی باهم نداریم اماتواین 8سال حتی یک دفعه هم احساس لذت جنسی نداشتم همسر من هم مثل شما میل خیلی زیادی داره اما خودشو با این شرایط وفق داده !البته من 3ساله که دارم برای رفع مشکلم به روانشناس و روانپزشک مراجعه میکنم و هنوز هم به نتیجه نرسیدم تاحدی که دیگه دارم ناامید میشم امادلم میخواست اینوبهتون بگم که شرایط همسرشماهم خیلی بهتراز شما نیست وعذابی که اون میکشه اگه بیشترازشما نباشه کمترنیست!اما به خاطرعلاقه ای که به شماداره باشرایط کناراومده.همسرمن هم یکبار به پیشنهاد روانشناس برای چند ماه رابطه جنسی رو کنارگذاشت تاشاید میل جنسی من بیداربشه اما آب ازآب تکون نخورد!.همین الانشم ما حداکثر هفته ای یکبار باهم رابطه داریم (درصورتی که همسرمن هرشب مایل به رابطه است!)
درمورد مراجعه به روانشناس من هم بانظردوستان موافقم که شما اول خودتون تنها مراجعه کنید تاایشون هم کم کم گاردشون رو کناربگذارن!امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر حل بشه اماتااون موقع پیشنهاد میکنم مثل ما شرایط همدیگه رو درک کنید وباهم کناربیایید.برای حل شدن مشکل ماهم دعاکنید.
سلام.عزیزم ما حق رو میدیم به اقا حسین چون خانوم ایشون اصلا قبول نمیکنه که اینا یعنی مشکل.ولی شما خودت قبول داری که مشکل داری و از همسرت خواستی که درکت کنه و از همه مهم تر برای حل مشکلت خودت مایل بودی و پا پیش گذاشتی و رفتی پیش روانشناس و ....ولی خانوم اقا حسین متاسفانه قبول نمیکنه که مشکل داره و هر وقت که اقا حسین با ایشون صحبت میکنه خانومشون ادعا میکنه که همه چی عادیه و اقا حسین مشکل داره و فقط به روابط جنسی فکر میکنه.اینجاست که واسه یه مرد قابل هضم نیست.شاید اگر خانوم ایشون هم مثل شما قبول میکرد که مشکل داره و از همسرش میخواست که بیشتر درکش کنه و در پی حل مشکلش بر میومد به هر طریقی و مراجعه به هرجایی اقا حسین هم انقدر کلید نمیکرد و واقعا باهاش راه میومد.ولی اینجا متاسفانه مشکل عدم پذیرش واقعیته.همه میدونیم که تمایل جنسی زیاد برای یه مرد مشکلی نیست و بیماری محسوب نمیشه بلکه بیشتر اقایون اینجوریند.بهشون دست که میزنی تحریک میشن و یا حتی با لباس لختی هم میبیننت تحریک میشن وقتی خدا این موهبت رو به یه زن داده که به همین راحتی یه مرد رو تحریک کنه پس باید به تحریکاتش هم جواب بده و ارضاش کنه.وظیفه یک زن توی زندگیه چیه مگه؟از این کار های معمول هم ادم بخواد بزنه واقعا بی انصافیه.ایشون باید قبول کنه که مشکل داره و کم کم با کمک اقا حسین در پی حل مشکلشون بر بیان.ما هم واقعا دعا میکنیم.هم برای شما و هم برای اقا حسین.