saba29 نوشته است: با سلام
من 29 سال سن دارم.
1- قاعدگی تقریبا نامنظم دارم 2- طول دوره 30 تا 34 روزه است 3- دوره خونریزی همراه با لکه بینی قبل و بعد تا 10 روز میشه 4- آخرین بار خونریزی من 21 تیر 92 بوده است و 6 روز طول کشیده. 5 - در تاریخ 16 مرداد 92 رابطه جنسی داشتم.
6- رابطه جنسی با کاندوم بود و در حد تماس آلتها با هم . کاندوم پاره شد و بلافاصله بعد از پاره شدن متوجه شدیم و رابطه را قطع کردیم . مایع منی خارج نشده بود ولی در مورد پیشاب شک داریم که خارج شده یا نه یا بعد از پاره شدن اصلا با آلت تماس داشته یا نه. 5 روز بعد از رابطه 2 عدد قرص لوونجسترول یکجا مصرف شده. ( کمتر از 120 ساعت)
ضمنا باید این توضیحو بدم که در دو سیکل قبلی هم قرص اورژانس مصرف کردم و هر بار بعد از 4 روز پریود شدم.
الان یک روزه که از خوردن 2 قرص همزمان میگذره و من نگرانم که دیر مصرف کرده باشم. آیا احتمال بارداری وجود داره ؟ بشدت نگرانم و نمیتونم زندگی عادی داشته باشم . لطفا کمکم کنید.
سلام دوست عزیز
با توجه به توضیحاتتون شما در دوره تخمک گذاری بودین و پیشاب هم ممکنه حاوی اسپرم باشه و احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه اما صفر نیست
درسته هر چه روش اورژانسی دیرتر بشه اثرش کمتره و باید تا 72 ساعت بعد اقدام بشه من توضیحات کلی و آنچه هست رو دادم
ولی در کل با توجه به اینکه پیشاب بوده و احتمالش خیلی هم کمه و از روش اورژانسی هر چند دیر استفاده کردین خیلی به خودتون نگرانی راه ندین استرس خودش خیلی بده و برای اطمینان دو سه روز دیگه آزمایش بتا بدین یا از بی بی چک استفاده کنید هر چند آزمایش بتا دقیقتره
خودتونو نگران نکنید