khanomi25 نوشته است: با سلام خدمت دوستان
راستش من چند وقته این پست رو و مشکل دوست گرامی حسین آقا رو پیگیری میکنم و برای ایشون و بقیه دوستان آرزوی موفیت و شادکامی دارم انشالله که مشکل ایشون و دوستان مشابه حل بشه . البته منم یه سوال داشتم که اگه کسی بتون راهنمایی کنه ممنون میشم . من نزدیک به یک ساله عقد کردیم رابطه گرمی هم با همسرم دارم و چون کارم زیاده ایشون هم خیلی رعایت حال منو می کنن و رابطه ما به شکل های دیگه غیر از دخول انجام میشه و ایشون همیشه اول منو به ارگاسم میرسونه بعد خودش ولی یه موردی این وسط هست که اینه گاهی وقتها من نمیتونم ایشون رو به ارگاسم برسونم اونم بیشتر به این دلیل هست که من بعد ارگاسم رسیدن در حدی بدنم دچار ضعف و سستی میشه که نمتونم تکون بخورم چه برسه به کار دیگه و تمام بدنم بی رمق می شه انگار این من نبودم که تا چند دقیقه قبل اینقدر انرژی و هیجان داشتم در این مواقع همسرم چون به ارگاسم و انزال نمیرسه اذیت میشه و خودش کاری میکنه که انزال صورت بگیره و گاهی سوزش در الت تناسلیشون حس میکنه و من بیشتر از ایشون اعصابم بهم میریزه و فکر میکنم که کارم رو خوب انجام نمیدم و از این حرفا . البته در یه پست دیگه هم سوالم رو مطرح کردم ولی میخوام بیشتر در این مورد بدونم ببخشید زیاد طولانی شد . ولی من چیکار کنم که اینقد بی حال و سست نشم یا اینکه بقیه هم همین مشکل رو دارن و اینکه چطوری ایشون رو به اوج لذت برسونم چون خیلی برام مهمه که این اتفاق بیفته .ممنون میشم منو راهنمایی کنین . شاد و پر انرژی باشید.
با سلام
باید بهتون تبریک بگم هم از این جهت که رابطه گرمی با همسرتون دارید و هم اینکه چنین همسر فداکاری دارید و هم از این جهت که به فکر لذت بردن همسرتون هستید ( کمترین بهایی است که بابت فداکاری همسرتون می پردازید )
در ابتدا امیدوارم بعد از عروسی و داشتن رابطه کامل این مشکلتون حل بشه ( که به احتمال فراوان با داشتن دخول کامل هم لذت بیشتری خواهید برد و هم مشکلتون حل خواهد شد ) به هر حال شما باید در این سطح رابطه ای که دارید سعی کنید مقدار معاشقه را کمی کمتر کنید و نیز اینکه همون طور که هنگامه خانم گفتند ابتدا همسرتون به اوج لذت برسند و انزال داشته باشند بعد از طرق مختلف دیگر مثل مالش کلیتوریس و ... شما به ارگاسم برسید
این بی حال شدن شما نشانه ارضاء شدن شماست و باید خوشحال باشید که همسرتون می تونن شما را ارضاءکنند چون خیلی از زوج ها هستند که در پایان رابطه یکی از طرفین هیچ گاه به اوج لذت نمیرسه