12 مرداد پریود آخرمم 24 تیر بود..دخولی نبود اص ن دخولی نبود فقط با کاندم ب واژنم زد ترسم از پیشابه فقط که یه جوری به واژنم خورده باشه
آخه پریودام منظمه امروزم نشدم تاریخم 22 بوده
raz_sh نوشته است: سلام
میخواستم از دوستان بپرسم آیا با وجود اینکه سه چهار روز بعد از یک رابطه ی مشکوک پریودی اتفاق بیفته بازهم امکان بارداری وجود داره؟ یا در هر صورت پریود شدن برابر هست با عدم بارداری؟
mmmmq نوشته است: 12 مرداد پریود آخرمم 24 تیر بود..دخولی نبود اص ن دخولی نبود فقط با کاندم ب واژنم زد ترسم از پیشابه فقط که یه جوری به واژنم خورده باشه
anna_mppp نوشته است:parva17 نوشته است:anna_mppp نوشته است: دوره 37 روزه منظم دارم.
پریودم 7 روز طول میکشه.
ایندفعه پریودم 92/5/1 شروع شد و روز 92/5/19 (روز 18 یا19سیکلم؟)رابطه داشتیم.منی داخل تخلیه نشد اما رابطه بدون کاندوم بود (اما برای انزال آلتشون را بیرون آوردن و با فشار به باسنم تخلیه شدن که سریع منی را پاک کردم.با واژن تماس نداشت و بعدش رفتم جاش را شستم)و نکته مهم اینه که ما چندساعت قبلاز این رابطه یکبار دیگه هم رابطه داشتیم که با کاندوم بود و منی شوهرم داخل کاندوم تخلیه شده بود.با توجه به اینکه بعد از رابطه ی اول ایشون رفتن دستشویی اما من خیلی میترسم چون هم به دلیل رابطه و انزال اول ،منی داخل مجراشون بوده و هم من تقریبا توی روزهای پرخطرم بودم.خیلی میترسم کمکم کنید.احتمال بارداری هست؟چقدر؟
برای استفاده از روش اورژانسی ممکنه کمی دیر شده باشه. اما اگر استفاده میکردید بهتر بود.
احتمال بارداری پایینه. برای اطمینان آزمایش دهید.
الان قرص ندارم اما به نظرت فردا بخرم وبخورم.اثر داره؟
mmmmq نوشته است: 12 مرداد پریود آخرمم 24 تیر بود..دخولی نبود اص ن دخولی نبود فقط با کاندم ب واژنم زد ترسم از پیشابه فقط که یه جوری به واژنم خورده باشه
sogol67 نوشته است: با سلام
من مبتلا به کم کاری تیروئید هستم اما کنترل شده بیشتر از یکسال قرص مصرف میکنم پریودهای جز این چند ماه اخیر مرتب بوده پریودی ماه قبلم 6 روز دیر شد ماه قبل از اونم یه 2 یا سه روز اما این دفغه امروز روز 7 روز تاخیر داشتم و علائمی هم ندارم دیروز با همسرم یه رابطه بدون دخول داشتیم که اآلتها با هم تماس داشت اما انزال صورت نگرفت با توجه به اینکه من از اولین روز اخرین پریودم 36 روز میگذره احتمال بارداری چقدر است ؟و همچنین دیروز و امروز 2 بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود در طی ماه قبل رابطه نداشتیم ولی پریود ماه قبلم مدتش 3 روز بیشتر نیود البته اکثر مواقع اینطور کم است .
arghavan2013 نوشته است:sogol67 نوشته است: با سلام
من مبتلا به کم کاری تیروئید هستم اما کنترل شده بیشتر از یکسال قرص مصرف میکنم پریودهای جز این چند ماه اخیر مرتب بوده پریودی ماه قبلم 6 روز دیر شد ماه قبل از اونم یه 2 یا سه روز اما این دفغه امروز روز 7 روز تاخیر داشتم و علائمی هم ندارم دیروز با همسرم یه رابطه بدون دخول داشتیم که اآلتها با هم تماس داشت اما انزال صورت نگرفت با توجه به اینکه من از اولین روز اخرین پریودم 36 روز میگذره احتمال بارداری چقدر است ؟و همچنین دیروز و امروز 2 بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود در طی ماه قبل رابطه نداشتیم ولی پریود ماه قبلم مدتش 3 روز بیشتر نیود البته اکثر مواقع اینطور کم است .
سلام، اگر دخول وجود نداشته احتمال بارداری خیلی خیلی کمه، وقتی رابطه ای نداشتید، بیبی چک لازم نبود، می توانید برای تاخیر به دکتر مراجعه کنید که مشکل دیگه ای مثل کیست نداشته باشید
sogol67 نوشته است:arghavan2013 نوشته است:sogol67 نوشته است: با سلام
سلام، اگر دخول وجود نداشته احتمال بارداری خیلی خیلی کمه، وقتی رابطه ای نداشتید، بیبی چک لازم نبود، می توانید برای تاخیر به دکتر مراجعه کنید که مشکل دیگه ای مثل کیست نداشته باشید
با توجه به اینکه من در زمان تاخیر یعنی 6 روز پس از اینکه باید پریود شوم که نشدم بازم احتمال بارداری هست ؟ اونم بدون دخول و انزال
Ms_pooneh نوشته است: سلام من قبلا براتون توضیح دادم که دخولی انجام نگرفت و از قرص اچ دی استفاده کردم الان 2 روز از استفاده قرص ها میگذره و من سینه هام سفت و دردناک شده اما پریود نشدم . خیلی استرس دارم . چند روز بعد از قرص ها باید پریود بشم . تاریخ پریودیم 5 مرداد بود و 22 مرداد رابطه داشتم . آیا دراین تاریخ تخمک گذاری داشتم ؟ دارم از استرس میمیرم . البته شما بهم گفتید که نگران نباشم اما نگرانی منو رها نمیکنه .حتی فکر میکنم اگرم پریود بشم باز م احتمال اینکه باردار بوده باشم هست . کمکم کنید تا به آرامش برسم .
behzad_mm نوشته است:Ms_pooneh نوشته است: سلام من قبلا براتون توضیح دادم که دخولی انجام نگرفت و از قرص اچ دی استفاده کردم الان 2 روز از استفاده قرص ها میگذره و من سینه هام سفت و دردناک شده اما پریود نشدم . خیلی استرس دارم . چند روز بعد از قرص ها باید پریود بشم . تاریخ پریودیم 5 مرداد بود و 22 مرداد رابطه داشتم . آیا دراین تاریخ تخمک گذاری داشتم ؟ دارم از استرس میمیرم . البته شما بهم گفتید که نگران نباشم اما نگرانی منو رها نمیکنه .حتی فکر میکنم اگرم پریود بشم باز م احتمال اینکه باردار بوده باشم هست . کمکم کنید تا به آرامش برسم .
مطمئن باشید باردار نیستید. شما دخولی نداشتین! تازه از قرص اچ دی هم استفاده کردین!
مصرف قرصای اچ دی پریود رو عقب میندازه. بنابراین دیرتر از موعد پریود میشین! استرسی که دارین این تعویق رو بیشتر میکنه! ریلکس باشین دوست عزیز.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|