saba29 نوشته است: با سلام
من 29 سال سن دارم.
1- قاعدگی تقریبا نامنظم دارم 2- طول دوره 30 تا 34 روزه است 3- دوره خونریزی همراه با لکه بینی قبل و بعد تا 10 روز میشه 4- آخرین بار خونریزی من 21 تیر 92 بوده است و 6 روز طول کشیده. 5 - در تاریخ 16 مرداد 92 رابطه جنسی داشتم.
6- رابطه جنسی با کاندوم بود و در حد لای پا بود طوری که فقط تماس سطحی بین آلتها بود . کاندوم پاره شد و بلافاصله بعد از پاره شدن متوجه شدیم و رابطه را قطع کردیم . نشانه ای از منی ندیدیم ولی به پیشاب شک داریم چون پیشاب خیلی کمه و اگر توی کاندوم باشه مشخص نمیشه ولی نمیدونم که خارج شده یا نه یا بعد از پاره شدن اصلا با آلت من تماس داشته یا نه. 5 روز بعد از رابطه 2 عدد قرص لوونجسترول یکجا مصرف شده. ( کمتر از 120 ساعت)
ضمنا باید این توضیحو بدم که در دو سیکل قبلی هم قرص اورژانس مصرف کردم و هر بار بعد از 4 روز پریود شدم.
یکی از دوستان گفتن که تو دوره تخمک گذاری بودم . نمیدونم چطوری محاسبه کردن آیا 26 روز بعد از پریود دوره تخمک گذاریه؟
الان 5 روز از خوردن قرص میگذره و من حالات پریود دارم ولی هنوز نشدم از دلشوره دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم
با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده احتمال بارداری شما خیلی ضعیفه و تا حدودی منفیه زیرا رابطه شما بعد از زمان تخمک گذاری بوده و چون رابطه سطحی بوده و دخولی صورت نگرفته و از کاندوم استفاده کرده بودید احتمال بارداری شما صفره البته درصد ناچیزی به پوزیشن شما بستگی داره که اگه وضعیت شما به صورتی بوده که اگه پیشاب روی آلت شما ریخته شده باشه به سمت واژن رفته و وارد آن بشه باز هم احتمالش خیلی خیلی کمه و با توجه به استفاده شما از روش اورژانسی به هیچ عنوان باردار نخواهید بود
استرس نداشته باشید تا بر روی زمان پریود شما تاثیر نزاره و تاخیر پریود نداشته باشید
موفق باشید