.
قبل از خواب با یک شوینده ملایم صورت را بشویید؛ شوینده ای که حاوی دانه های اسکراب و پاک کننده باشد تا سلول های مرده سطح پوست را از بین ببرد چرا که تجمع همین سلول هاست که اصلی ترین عامل ایجاد آکنه است.
2.
دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید؛ بعد یک گوش پاک کن را به این محلول آغشته کنید و روی جوش ها بمالید. سرکه سیب باکتری های مولد آکنه و سلول های مرده سطح پوست را از بین می برد و در نتیجه تا حدی التهاب جوش می خوابد و صبح که بیدار شوید میزان قرمزی جوش تا حد زیادی کاهش یافته است.
3. قبل از اینکه به تختخواب بروید
مقداری کرم ضد آکنه روی جوش ها بزنید، چنین کرمی باید حاوی بنزوئیل پروکساید باشد تا بتواند جوش را خشک کند و سلول های مرده سطحی را بر دارد.
4.
قطره ضد قرمزی چشم هم می تواند به شما کمک کند یعنی قطره چشمی که برای کم کردن قر مزی چشم ها استفاده می شود. اگر کرم ضد آکنه ندارید می توانید به جای آن از چنین قطره ای استفاده کنید. این قطره می تواند قرمزی جوش را کم کند اما هیچ تاثیری در بهبود جوش ها ندارد.
نکته: مقداری دارچین و عسل را با هم مخلوط کنید تا ماده ای چسبی شکل به دست آید. صورتتان را بشویید و بعد مقداری از این مخلوط را قبل ازخواب روی مناطق مورد نظر بمالید و بگذارید تا صبح بماند.
s_aftab نوشته است:
با سلام
سه ماه است که در سمت راست صورتم جوش های بزرگ چرکی دردناک می زند، البته یه دونه یه دونه و فقط هم در یک ناحیه می زند. به طوریکه هنوز اولی خوب نشده دومی در می آید. پیش دکتر رفتم بهم دو بسته قرص آزیترومایسین داد که یه روز در میان مصرف کنم در زمانیکه قرص مصرف می کردم دیگه جوشی در نیومد ولی الان که 5 روزه قرصا تموم شده و دیگه مصرف نمی کنم یه جوش دیگه در اومده. دیگه نمیدونم چکار کنم جاشونم اصلا از بین نمی ره همین طوری مونده لطفاً راهنماییم کنید که برای خلاص شدن از دست این جوشا باید چکار کنم؟
در ضمن این جوشا تقریباً قبل از پریود شدنم یا روزای اول پریود بوده، می تونه ارتباطی با اون داشته باشه؟ باید چکار کنم؟ البته قبلاً سابقه نداشته گهگاهی اونم جوشای معمولی می زده و زودم بر طرف می شده و جاشونم نمی مونده