با سلام خدمت همه عزیزان . مجب.ر شدم پستم رو دوباره بفرستم چون هیچکس پاسخی بهم نداد. ماما هستم و چند روز پیش خانمی مراجعه کردن که هفته هفتم بارداریشون بود و متاسفانه نتونستم جواب سوالشون رو بدم ! میشه شما نظرتون رو بگید ؟
این خانم حوالی تخمک گذاری ماه تیر دو رابطه جنسی داشتند ! به شرح زیر .
1- رابطه ای با شریک جنسی اش با کاندوم . ولی اوایل معاشقه از کاندوم استفتده نشده و برای شاید یک دقیقه دخول داشته و از عدم دیافت منی مطمئن ولی از از عدم دریافت پیشاب مطمئن نیست .!
2- رابطه با همسر شرعی ! آن هم بدون پیشگیری به قصد بارداری . ولی همسر ایشان بیمار هیپوسپازدیازه . و اسپرماتوگرامش نرمال نیست . شرح اسپرماتوگرام رو براتوم مینویسم .
سوال این خانم در رابطه با پدر جنینشه . چون مصر به سقط جنین میباشد . نمیخوام تصمیم اشتباهی بگیرم و جون یه مخلوق رو من بگیرم . لطفا نظرتون رو بگید
اینم اسپرماتوگرام شوهرشون :
volume :1
ph: 7.5
all sperm:72
live sperm:36
progressive motility: 36
normal motility: 22
SSC: 4.5
SMI: 94
fast motility:10
moderate:40
slow:50
این خانم حوالی تخمک گذاری ماه تیر دو رابطه جنسی داشتند ! به شرح زیر .
1- رابطه ای با شریک جنسی اش با کاندوم . ولی اوایل معاشقه از کاندوم استفتده نشده و برای شاید یک دقیقه دخول داشته و از عدم دیافت منی مطمئن ولی از از عدم دریافت پیشاب مطمئن نیست .!
2- رابطه با همسر شرعی ! آن هم بدون پیشگیری به قصد بارداری . ولی همسر ایشان بیمار هیپوسپازدیازه . و اسپرماتوگرامش نرمال نیست . شرح اسپرماتوگرام رو براتوم مینویسم .
سوال این خانم در رابطه با پدر جنینشه . چون مصر به سقط جنین میباشد . نمیخوام تصمیم اشتباهی بگیرم و جون یه مخلوق رو من بگیرم . لطفا نظرتون رو بگید
اینم اسپرماتوگرام شوهرشون :
volume :1
ph: 7.5
all sperm:72
live sperm:36
progressive motility: 36
normal motility: 22
SSC: 4.5
SMI: 94
fast motility:10
moderate:40
slow:50