amam2829 نوشته است: مرسی.یعنی 23 روز بعد از اولین روز از اخرین پریودی که شدم ؟
بله . همینطور که خودتون گفتید
amam2829 نوشته است: مرسی.یعنی 23 روز بعد از اولین روز از اخرین پریودی که شدم ؟
khanomi25 نوشته است: سلام دوستان. خواهرم حدود یکسال است که برای بارداری اقدام کرده و به پزشک هم مراجعه کرده و سونو داده و مشکلی نداشته حدود دو ماه است که پریود نشده البته ماه اول پریود نشد و ماه دوم در تاریخ پریودی یک روز لکه بینی داشت و روزدوم هم خونریزی خیلی کم و بر خلاف ماههای قبل پریودی کوتاه مدتی داشته . بی بی چک که استفاده کرده مشکوک به بارداری بوده یعنی خط اول کامل و واضح بوده و خط بالایی خیلی کم رنگ . با این حال حاضر نیست که آزمایش خون بده . بنظر شما احتمال بارداری ایشون چقد است و یا این یه روز پریودی که براشون اتفاق افتاده آیا میتونه دلیل بر عدم بارداری باشه ؟ ممنون از راهنماییتون .
khanomi25 نوشته است: سلام دوستان. خواهرم حدود یکسال است که برای بارداری اقدام کرده و به پزشک هم مراجعه کرده و سونو داده و مشکلی نداشته حدود دو ماه است که پریود نشده البته ماه اول پریود نشد و ماه دوم در تاریخ پریودی یک روز لکه بینی داشت و روزدوم هم خونریزی خیلی کم و بر خلاف ماههای قبل پریودی کوتاه مدتی داشته . بی بی چک که استفاده کرده مشکوک به بارداری بوده یعنی خط اول کامل و واضح بوده و خط بالایی خیلی کم رنگ . با این حال حاضر نیست که آزمایش خون بده . بنظر شما احتمال بارداری ایشون چقد است و یا این یه روز پریودی که براشون اتفاق افتاده آیا میتونه دلیل بر عدم بارداری باشه ؟ ممنون از راهنماییتون .
sahra881 نوشته است: سلام من 3 ساله ازدواج کردم 5 ماهه در تلاش برا بارداریم نحوه جلوگیری فقط کاندوم بوده مرداد ماه 21شدم 25 ام پاک شدم این ماه 24 شدم 27 پاک 27 نزدیکی داشتیم هیچ مشکلیم تا حالا که دکتر داخلی رفتم نداشتم 92/3/19
92/4/20
92/5/20
92/6/24تاریخ شروع قاعدگیمه تخمکگذاری من چه روزیه؟چه زمان نزدیکی کنم بعد از چه زمان آلت بیرون بیاد چقد دراز کش باشم تا باردار شم به چه حالت چی بخورم کمکم کنید دکتر اونقد گریه کردم که نگوخیلی ناراحتم چیکار کنم اگه بخوام نی نیم دختر باشه چی کنم ودوقلو باشه چی غذایی داروی بی ضرری؟عفونتم ندارم
]راستی دکتر من متولد63وشوهرم 61است اگه لازم شد چون 2تا سوال پرسیم شاید سنم بخواین بدونید ممنون از لطف بی کران شما
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|