cigi91 نوشته است:hengameh561 نوشته است: با سلام خدمت دوستان.میخواستم بدونم برای استفاده از پودر موبر دپی اندازه موها باید چقدر باشه؟مثل موم باید بزاریم بلند شه؟من برای زیربغل از موم استفاده میکردم ولی با گرم شدن هوا دیگه نمیتونستم تحمل کنم و دوباره از زیلت استفاده کردم.ایا برای پودر هم باید موها بلند باشن؟پودر رو از کجا باید تهیه کرد؟طرز استفاده اش چجوریه؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .
شما چطور از موم براي زير بغلتون استفاده كردين؟
ميشه منم راهنمايي كنين؟
آخه من نتونستم چون پارچه به پوستم ميچسبه و هيچ مويي از زير بغل جدانميشه اين حالت بعضي وقت ها براي پاهم بوجود مياد ولي در مورد زير بغل هميشه به وجود اومده
درضمن موها هم به اندازه كافي رشد كردن و زير بغل هم خييس و عرق كرده نبوده و كاملا خشك و تميز بوده
ممنون
دوست عزیز باید بلندی مو ها حداقل حدود شش میلی متر ( تقریبا نیم سانت باشند ) ، اگر موهای بدن شما کوتاه تر است صبر کنید تا بقدر کافی بلند شوند . بعد از پخش کردن موم روی سطح مورد نظر و بعد از قرار دادن پد و یا پارچه ی مخصوص اینکار بعداز 5 الی 10 ثانیه ماساژ بر خلاف جهت رویش مو به سرعت پارچه را از پوست خود جدا کنید چون موهای زیر بغل زخیم تر هست پیشنهاد میشه 2 الی 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید....بعد از اتمام کار پوست خودتونو تمیز با آب بشورید .