سلام
من از طریق یکی از کاربرا به این سایت معرفی شدم و این اولین پست منه
بیشتر مطالب ارسالی توی انجمن ها رو به توصیه ی همون کاربر، مطالعه کردم. با خودش و چند نفر دیگه (که پزشک نبودن) راجع به مشکلم صحبت کردم. ولی به هیچ وجه به جواب نرسیدم
ازتون درخواست راهنمایی دارم
حدود 1 ساله که در دوران عقد به سر می برم
با همسرم دوست بودم و توی همون دوران دوستی هم رابطه جنسی داشتیم و پرده بکارتم رو هم همون زمان از دست دادم
قبل از دوستی و ارتباط با همسرم، خودارضایی داشتم ولی چیزی رو وارد واژن نمی کردم
در دوران دوستیمون، و همینطور الان که عقد هستیم، یه مشکل بزرگی داشتم و دارم، و اون ارضا نشدن منه
شاید از هر 10 بار رابطمون، من 2 بار ارضای کامل می شم فقط
هر کاری که فکرشو بکنید، کردیم
جامونو عوض کردیم
معاشقه رو طولانی کردیم
پوزیشن رو عوض کردیم
روش تحریک و لباس ها و موقعیت زمانی مکانیمون رو عوض کردیم
خودم شروع کننده بودم
خودم همه چی رو به دست گرفتم
خودم آلت همسرمو وارد واژنم می کنم
یعنی هرکاری که فکرشو بکنید، کردیم ولی نمی شه که نمی شه
من ارضا نمی شم. فقط لذت می برم.
این موضوع به شدت عصبیم می کنه. با همسرم پرخاشگری می کنم و حتی دلم می خواد بزنمش.
به خاطر موقعیت خانوادگی و شرایط منزل هر دوتامون، و به خاطر اینکه کسی از باکره نبودن من خبر نداره، همیشه روابط جنسیمون تقریبا هفته ای یه باره اونم توی کلی شرایط پر از استرس. اما توی این مدت که عقد هستیم چند باری برای چندین روز با هم، دو نفری، به مسافرت رفتیم. توی بهترین شرایط با هم تنها بودیم و ساعتها مشغول این رابطه بودیم اما هر بار باز این من بودم که ارضای کامل نمی شدم و انقد از این موضوع شاکی می شم که صدای همسرم هم درمیاد. چون نمی دونه دیگه باید برام چیکار کنه. می دونم مشکل دارم اما نمی دونم مشکل از کجاست!
من از طریق یکی از کاربرا به این سایت معرفی شدم و این اولین پست منه
بیشتر مطالب ارسالی توی انجمن ها رو به توصیه ی همون کاربر، مطالعه کردم. با خودش و چند نفر دیگه (که پزشک نبودن) راجع به مشکلم صحبت کردم. ولی به هیچ وجه به جواب نرسیدم
ازتون درخواست راهنمایی دارم
حدود 1 ساله که در دوران عقد به سر می برم
با همسرم دوست بودم و توی همون دوران دوستی هم رابطه جنسی داشتیم و پرده بکارتم رو هم همون زمان از دست دادم
قبل از دوستی و ارتباط با همسرم، خودارضایی داشتم ولی چیزی رو وارد واژن نمی کردم
در دوران دوستیمون، و همینطور الان که عقد هستیم، یه مشکل بزرگی داشتم و دارم، و اون ارضا نشدن منه
شاید از هر 10 بار رابطمون، من 2 بار ارضای کامل می شم فقط
هر کاری که فکرشو بکنید، کردیم
جامونو عوض کردیم
معاشقه رو طولانی کردیم
پوزیشن رو عوض کردیم
روش تحریک و لباس ها و موقعیت زمانی مکانیمون رو عوض کردیم
خودم شروع کننده بودم
خودم همه چی رو به دست گرفتم
خودم آلت همسرمو وارد واژنم می کنم
یعنی هرکاری که فکرشو بکنید، کردیم ولی نمی شه که نمی شه
من ارضا نمی شم. فقط لذت می برم.
این موضوع به شدت عصبیم می کنه. با همسرم پرخاشگری می کنم و حتی دلم می خواد بزنمش.
به خاطر موقعیت خانوادگی و شرایط منزل هر دوتامون، و به خاطر اینکه کسی از باکره نبودن من خبر نداره، همیشه روابط جنسیمون تقریبا هفته ای یه باره اونم توی کلی شرایط پر از استرس. اما توی این مدت که عقد هستیم چند باری برای چندین روز با هم، دو نفری، به مسافرت رفتیم. توی بهترین شرایط با هم تنها بودیم و ساعتها مشغول این رابطه بودیم اما هر بار باز این من بودم که ارضای کامل نمی شدم و انقد از این موضوع شاکی می شم که صدای همسرم هم درمیاد. چون نمی دونه دیگه باید برام چیکار کنه. می دونم مشکل دارم اما نمی دونم مشکل از کجاست!