سلام دوستان.من تصمیم دارم دی ماه برای بارداری اقدام کنم از کی باید قرص اهن استفاده کنم؟دیگه چی باید استفاده کنم ؟
hengameh561 نوشته است: سلام.ممنون از توضیحاتتون.کم خونی دارم یه مقدار.توی حاملگی ارتباط جنسی چجوری باید باشه؟چند ماهگی ضرر نداره چه موقع غدغنه؟
alito نوشته است: سلام آقای دکتر من و نامزدم25شهریور یک رابطه جنسی از روی لباس زیر داشتیم.نامزدم باکره هست .من لباس نداشتم ولی نامزدم لباس زیر داشت.بر اثر نا آگاهی انزال روی لباس زیر ایشون انجام شد و لباسش خیس شد.بعد از چند ساعت دوباره یکم آلتش رو با لباس زیرش ماساژدادم.میخواستم بدونم احتمال بارداری زیاده؟چقده؟
میدونم ربطی به این بحث نداره ولی توروخدا راهنماییم کنید.
اگه نامزدم باردار بشه شاید عروسیمون بهم بزنن خونوادش.
میخواسم بدونم راهی برای سقط با وجود باکره بودن هست؟مواد غذایی که باید مصرف کنن چیه؟
آقای دکتر کمک لطفا.زود جواب میخوام حیاتیه.منتظرم آقای دکتر.ممنون.
saeedh نوشته است: سلام 24 سالمه من یکسال پیش یک سقط داشتم قبل از سقط دوران قاعدگیم زیاد منظم نبود ولی بعد از سقط پریودیم خیلی دقیق منظم شد ولی حس میکنم تخمک گذاریم انجام نمیشه جون قبل از سقط زمانی قاعدگیم نزدیک میشد بسیار عصبی و بی حوصله میشدم وقبلش یک دل درد مبهمی داشتم ولی بعد از سقط هیچ یک از علایم پریود رو ندارم و فقط سر وقت پریود میشدم و در 14 روز بعدخبری از لیزابه نبود ودو هفته پیش اقدام به بارداری کردم روز تخمک گذاری شد نزدیکی کردم ولی با کمال تعجب قبل از نزدیکی مایع لیزابه داره خارج شد ومن بلافاصله نزدیکی داشتم ولی الان هیچ علایم بارداری رو بر خلاف حاملگی قبلیم حس نمیکنم شاید یه کم عجله میکنم ولی من از حال خودم خبر دارم میخوام زود مشکلمو بدونم تا زودتر حامله بشم حاملکی قبلین ناخواسته بود خواهشا هر کی هرچی میدونه بهم بگه
1360maryam نوشته است: سلام به آقای دکتر و همه کاربرای خوب سایت
من از شهریور سال قبل می خواستم باردار بشم که یه سری مشکلات پیش آمد و تا ماه پیش نتونستیم. ولی از مردادماه اقدام کردیم. یه سوالی که ذهنم را مشغول کرده اینه که توی این دو ماهی که اقدام کردم توی روزهای 8 یا 9 دوره پریودیم بود که احساس کردم ماده ای شبیه به سفیده تخم مرغ دفع شده که بنا به تحقیقاتم همان تخمک بوده که دفع شده ولی نمی خواستم قبول کنم که تخمک گذاری اینقدر زود اتفاق افتاده باشه. حالا می خواستم بدانم درست حدس زدم یا نه. با توجه به اینکه پریودیم هر 27-28 روز اتفاق می افته این حالت طبیعیه؟ یعنی از روز 8 باید اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. چون خیلی طول کشیده که تونستم شوشومو راضی کنم بچه دار بشیم. من 32 سالمه یعنی فکر کنم کم کم دارم به سن پرخطر بارداری نزدیک میشم. و 9 ساله که ازدواج کردم.
saeedh نوشته است: ببخشید یعنی میفرماید من تخمک گذاری ندارم پس دلیل قاعدگی منظم چی میتونه باشه شما میگید برا عصبی بودنه یعنی بعد از سقط اعصابم راحت بوده که قاعدگیم منظم شده و این علایم رو ندارم. در ضمن من اگه تخمک گذاری نداشتم که حامله نمیشدم و سقط نمیکردم این مو ضوعات منو خیلی گیج کرده همه اونهایی که سقط دارن همین طور میشن؟ کاش اقا دکتر منو راهنمایی میکرد لطفا واضح توضیح بدهید و لطفا علمی اخه من تو پستهای قبلی این علایم رو نشانه تخمکگذاری میدونستن نمیدونم من با اینکه قاعدگی منظمی دارم یعنی میشه تخمک گذاری نداشته باشم پس چطوری میتونم از تخمک گذاریم مطمین بشم چیکار باید بکنم
hengameh561 نوشته است: سلام.میخواستم بدونم در دوران بارداری وقتی نزدیکی صورت میگیره باید بازم جلوگیری داشته باشیم یا اگر داخل وازن تخلیه بشه مشکلی نداره؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|