با سلام منم همین سوال و داشتم بهم گفتن باید پزشک نسخه کنه و نیازی به وجود همسر نیست . و شنیدم بعد از هفت روز جواب رو نشون میده اما در این مورد مطمئن نیست ...موفق باشید
765432 نوشته است: سلام عزیزان
اگر احتمال بارداری وجود داشته باشه،آزمایش خون بارداری باید با نسخه ی پزشک انجام بشه یا همینطوری هم میگیرن؟
برای آزمایش خون بارداری حتما باید با همسرمون بریم؟ من تا حالا این آزمایشو ندادم
اصلا نمیدونم چطوریه. حتی خجالت میکشم برم آزمایش بدم
negar1368 نوشته است: سلام من با دو روز تاخیر از زمان اصلی پرید خودم پرید شدم منو شوهرم رابطه محافظت نشده داشتیم که دخول نبود و من روش اورژانسی استفاده کردم
پرید من در حالت عادی 3روزه است اما این دفعه پریدم2روز بود و مقدار خونی که ازم اومد خیلی کم بود این پرید حساب میشه یا نه؟
هنوزم منو شوهرم میترسیم آخه
خدا خیر بده به این اقایون با این کارهاشون چه استرسی به ما خانم ها وارد میکنند
negar1368 نوشته است: سلام من با دو روز تاخیر از زمان اصلی پرید خودم پرید شدم منو شوهرم رابطه محافظت نشده داشتیم که دخول نبود و من روش اورژانسی استفاده کردم
پرید من در حالت عادی 3روزه است اما این دفعه پریدم2روز بود و مقدار خونی که ازم اومد خیلی کم بود این پرید حساب میشه یا نه؟
هنوزم منو شوهرم میترسیم آخه
خدا خیر بده به این اقایون با این کارهاشون چه استرسی به ما خانم ها وارد میکنند
negar1368 نوشته است: بواسطه شغل همسرم نسبتا دیر به دیر همدیگه را میبینیم خیلی خیلی دوستش دارم اما وقتی به دیدنم میاد بخاطر روابط جنسی نگران میشم اخه ایشون زیر بار کاندوم نمیرن اجازه هم نمیدن من قرص استفاده کنم من موندم از چه روشی برای پیشگیری استفاده کنم؟
بخاطر همین مدام مزاحم شما میشم رابطه ما دخول نداره چون عقد هستیم و ما از راه طبیعی پیشگیری میکنیم که خیلی ریسک داره بخاطر همین من وسواس ذهنی گرفتم مبادا باردار باشم نامزدم هم بدتر از من
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|