سلام
ما وقتی Trace خون رو در تست ادرار داریم، در مورد عللی که در لینک فوق براتون گذاشتم، ارزیابی بیشتری از بیمار نیازه و تست ادرار بعد از مدتی بایستی تکرار بشه تا از عدم وجود خون در ادرار بیمار مطمئن بشیم.
نقل قول:
براي تشخيص سرطان ازمايش خاصي هم هست؟ نوع خاصي از از خون؟.
ببین دوست من،
لینکی که برات گذاشتم رو اگه بخونی اطلاعات خوبی بهت میده. در ادامهی اون، من مطالب بیشتری رو اضافه میکنم تا بحثم کاملتر بشه و اگه کسی رهگذری اینجا رو خوند کاملا توجیه باشه.
در مورد تشخیص گذاشتن باید بگم که:
اولین راه تشخیص، خود فرد هستش که از طریق معاینهی شخصی میتونه ارزیابی لازم رو انجام بده. من تصویر زیر رو اینزرت میکنم و در ادامه نحوهی معاینه رو مینویسم:
- در حالت ایستاده قرار بگیرید و پای راستتون رو روی یه صندلی بذارید.
- در حالی که بیضهی راست رو گرفتید کیسهی بیضه رو خیلی آروم لمس کنید.
- بعد، همزمان که با شست و انگشتان بیضهی راست رو گرفتید به آرومی بچرخونیدش و سطح اون رو به منظور وجود یا عدم وجود توده، با دقت بررسی کنید.
- حالا تغییر پوزیشن بدید و پای چپ رو بذارید روی صندلی و مراحل فوق رو تکرار کنید.
اما دو نکتهی مهم:
1. بهترین زمان انجام معاینهی شخصی، بعد از دوش گرفتن هست؛ چون اسکروتوم گرم و منعطفه.
2. ممکنه در نتیجهی این معاینه تودهای لمس بشه؛ در اینصورت حتما باید به پزشک مراجعه کرد و نباید منتظر موند که خودش از بین بره! اون توده ممکنه سرطان نباشه اما اگه خدای نکرده سرطان باشه با مراجعهی به موقع، شانس بیشتری رو برای درمان، برای خودمون میخریم.
در مرحلهی بعدی که به پزشک مراجعه کنید ایشون با
معاینهی بالینی،
درخواست تست خون (به منظور اندازهگیری سطح مارکرهای تومور در خون) و
درخواست سونوگرافی یا CT اسکن، در این مورد تشخیص خواهد گذاشت.
نقل قول:
كيسترو با عمل نميشه خارج كرد؟ يا انتي بيوتيك خوبش ميكنه
اگه واقعا اون کیستها سرطانی باشه درمان با جراحی شروع میشه و بیضهای که سرطانی هستش رو خارج میکنن.
این جراحی Orchiectomy نامیده میشه. با استفاده از بیوپسی، پزشک متخصص میتونه در مورد نوع سلولهای سرطانی تشخیص بذاره تا در مورد درمانهای مورد نیاز بعدی اقدام کنه. درمانهای بعد از جراحی شامل موارد زیر هست:
- نظارت؛ معاینات پزشک و بررسی اینکه سرطان از بین رفته.
- شیمی درمانی؛ روش قدرتمندیست که برای از بین بردن سلولهای سرطانی باقیمانده استفاده میشه.
- پرتو درمانی؛ استفاده از اشعهی X به منظور حذف سلولهای سرطانی باقیمانده.
- جراحی RPLND؛ استفاده از این جراحی برای حذف غدد لنفاوی.
یه Cancer Health Check (یه چیزی شبیه همین علامتیابی هست که دکتر رهام به زبان فارسی در مورد بعضی بیماریها تهیه کردن) هم در دیتابیس WebMD موجوده که میتونید ازش استفاده کنید؛ لینک زیر رو ببینید.
WebMD Cancer Health Check