با سلام
برای بررسی های هورمونی چند هفته قبل یک سری آزمایش دادم و وقتی اونهارو به دکتر غدد نشون دادم و گفتم که هیچ فرقی در موهای سرم و موهای زائدم ایجاد نشده، گفتن این آزمایشها کامل نیست! باید 4 هورمون چک بشه که احتمالا یکیش تستسترون هست که در اون آزمایشها بود ولی بقیه رو نمیدونم!
و احتمال دادن اصلا مشکل هورمونی نباشه!! ( به شرط جواب آزها )
حالا من اصلا نمیدونستم این پرولاکتین چی هست و چقدر میتونه تاثیر گذار باشه !!
چون خیلی خوب و خوانا بود متن نسخه رو میذارم. میتونید بهم بگید اون بقیه هورمونها و آزها که من ازشون غافل بودم چیه؟ اینها آزمایش چی هستن که باید روز 7 سیکل انجام بدم؟
یه چیزی شبیه پرولاکتین هم توش هست...
آیا این تستها ناشتایی میخوان؟ اون 170 کیلو پاسکال چیه دیگه؟!
خیلی نگرانم کرده.
من کم کاری تیروئیدم دارم!
|
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
در مورد ترشح از سینه پرسید که من انتظارشو نداشتم و گفتم ندارم! ولی نمیدونم در چه شرایطی باید این مساله بررسی بشه؟ با توجه به چیزایی که تو این تاپیک خوندم
آیا حتما باید درسینه فشار خاصی اعمال بشه و بعد بودن یا نبودن ترشح بررسی بشه؟؟
چون روی نوک سینه ام همیشه یه چیزایی سفید و خیلی ریز هست که هیچ وقت حالت مایع یا خارج شدن نداشته. من فکر میکردم اینا روزنه های شیردهی هستن. اصلا بهش اهمیت نمیدادم. حالا تو چه شرایطی باید بررسی میکردم؟؟
الان چی کار کنم؟؟ گیج شدم
واقعا تحریک سینه ها میتونه جلوی بارداری رو بگیره؟؟؟!!! بیشتر شبیه سیکل معیوب هست که ( یه بخشی از رابطه زناشویی جلوی عملکرد و نتیجه نهایی خودشو میگره؟؟!! ) این تو همه افراد هست یا کسانی که بیماری دارن اینطور میشن؟
تو وضعیت من چطور؟!
با تشکر