m1989 نوشته است:mehran25 نوشته است:m1989 نوشته است:توصیه میکنم خودتون هم به ارولوژیست مراجعه و برای اسپرموگرافی اقدام کنید.mehran25 نوشته است: سلام
بعد از زدن امپول hcpدکتر گفتن که آمپول برعکس عمل کرده وتبدیل به کیست شده یعنی ممکنه آمپول برعکس عمل کنه وتبدیل به کیست بشه ودر ضمن ممکنه کیست در مدت 20/30روز چند برابر بشه؟
سلام
پزشک شما با مشاهدهی سونو این توضیح رو دادن یا صرفا حدس زدن!؟
تا جایی که یادم میاد
همسر شما سیکل فوقالعاده نامنظمی داشتن و در پروسهی تخمکگذاری ایشون مشکل وجود داشت و باز اگه اشتباه نکنم ایشون دارای تخمدان پلیکیستیک هستن
اما دوست من،
در مورد افراد PCOD آمپول HCG نبایستی تجویز بشه!
برای کیست تخمدان این امکان وجود داره که افزایش سایز داشته باشه و تشخیص این مورد منوط به انجام سونو و گزارش اون هستش نه حدس و گمان و غیبگویی!
نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه داشتم یعنی کیست ممکنه باعثه نازایی بشه اخه ما6ماه میشه که واسه بارداری اقدام کردیم وهیچ نتیجه ای نگرفتیم وهر ماه که به پزشک مراجعه میکنیم یه مشکله جدید برامون پیدا میکنه
ببین مهران جان،
قریب به یه سال و شایدم بیشتره که من به شما گفتم همسرتون مشکوک به PCOD هستن و در اولین فرصت به متخصص مراجعه کنید تا ایشون ویزیت بشن؛ اما شما با خجالت کشیدنهای بیمورد! و با وقفههای طولانی پیگیری کردید و این میشه که زمان رو برای درمان از دست میدید!
الان هم زیاد جای نگرانی نیست
اصولا اگه تا یه سال برای بارداری اقدام بشه اما نتیجه حاصل نشه، اونوقت میشه یه کوچولو نگران شد!
همسر شما حتما تحت نظر پزشک باشن تا ایشون با پیدا کردن علت (علل) زمینهای، به موقع برای درمان اقدام کنن.
سلام
ممنون دوست من که تو این مدت همیشه پاسخگویه مشکلات ما بودین بله دکتر با سونو گفتن که کیستشون چند برابر شده یعنی تو 20/30روز این اتفاق ممکنه بیفته؟
در ضمن فقط یک بسته داروی ال دی تجویز کردن یعنی واقعا" جای زیاد نگرانی نیست؟
یه مدت از حامله بودن میترسیدم الانم مشکله نازایی اسیرمون کرده
بازم خیلی خیلی ممنون از شما دوست عزیز
سلام
خدمت شما عرض کردم که آره، این امکان وجود داره.
ضمن اینکه باید تصریح کنم که
در ایامی که همسرتون الدی مصرف میکردن امکان بارداری تقریبا وجود نداشته!
توصیه میکنم
- مصرف اسید فولیک سه ماه قبل از بارداری فراموش نشه؛
- نزدیکیهای رو روز در میان در ایام تخمکگذاری انجام بدید؛ و در آخر
- دورهی درمان رو تکمیل کنید و تحت نظر پزشکتون باشید تا به نتیجهی مطلوب برسید.
هر مشکلی که سرمون میاد عمدتا ناشی از تصمیماتی هستش که خودمون میگیریم دوست من!
حداقل منبعد سعی کنید در مواردی که اطلاعات کمی دارید (نه صرفا در این مورد، در همهی امورات زندگی) به مشاورههایی که برای شما ارائه میشه، بیشتر توجه کنید!
بازم سلام
الان 5ماه میشه به پزشک مراجعه میکنیم وتقریبا"هر یکماه هم میریم ولی تو اخرین بار که دوروز پیش میشه گفتن کیستتون بخاطر امپول چند برابرشده وهمانطور که گفتم فقط داروی ال دی تجویز کردن به مدت یکماه در ضمن گفتن تا دو سه هفته نزدیکی نداشته باشین
اسید فولیک هم تجویز نکردن