hamid162 نوشته است:
باسلام و تشکر
علت این که دوباره تست دادم اینه که همسرم به علت کیستی که داشت به پزشک مراجعه کرده بود و ایشان بعد از فهمیدن مشکلمون و دیدن ازمایشات من گفتن نباید زمان را از دست بدین و باید روش لقاح مصنوعی را انجام بدین که خود به خود در مسیر درمان قرار گرفتم
volume = 2 ml
ph = 7.3
duratino of abstinence = 3 day
درباره شغلم این که من وکیل هستم و بیشتر کارم از این اداره به اون اداره رفتن و استرس کاریم بیشتر هست و عادت قراردادن نوت بوک یا لب تاب روی شکم ویا رفتن به سونا را ندارم
همین طور پزشکم این را گفت که به روش میکرو باید لقاح مصنوعی صورت بگیره چون بقیه روشها با این منوال جواب نمی ده یعنی صحت داره ؟
و کلا من و همسرم در مسیر اماده شدن برای لقاح مصنوعی قرار گرفتیم و نمی دونیم صبر کنیم بهتره یا به گفته دکترا هر چه زودتر لقاح مصنوعی انجام بدیم بهتره ؟
سلام
تأثیر منفی استرس بر اسپرموگرام گزارش شده و همین استرسهای دامنهدار شما میتونه بر فاکتورهای مهم باروری اسپرم به ویژه مورفولوژی، اثر منفی بذاره.
من اینجا همواره توصیه میکنم
معاینه، تشخیص و درمان در مورد اسپرموگرام آبنرمال، بهتره که توسط متخصص ارولوژی انجام بشه نه متخصص زنان
من دقیقا متوجه نشدم که
همسرتون PCOD (تخمدان پلیکیستیک) هستن یا نه، صرفا یه کیست بوده؟
اگه آره، باید بگم که
مشکل شما دو طرفهس و واقعا احتمال بارداری طبیعی با این شرایط، زیاد نیست و شما بایستی برای روشهای تلقیح آزمایشگاهی اقدام کنید
البته بعد از گذشت بیش از 2 سال و نیم تلاش جهت اقدام برای بارداری طبیعی و نتیجه نگرفتن، انجام روشهای تلقیح آزمایشگاهی چندان هم عجلهای نیست
اما نکتهای که وجود داره اینه دوست من،
در بین روشهای تلقیح آزمایشگاهی مانند IUI، میکروانجکشن، IVF، زیفت و ... تجربه نشون داده که تقریبا میکرو احتمال موفقیت بیشتری داره و البته که هزینهی اون هم معمولا بیشتره. در آخر توصیه میکنم
در مورد استفاده از نوع روش لقاح مصنوعی، با یه متخصص دیگری هم صحبت کنید و نظر ایشون رو هم جویا بشید و بعد اقدام کنید.
موفق باشید