با سلام
یکی دو سال میشد که گاهی وقتها پام میگرفت و در قسمت انگشتانم درد داشتم اما متاسفانه جدی نگرفتیم گفتیم حتما رگ به رگ میشه، یه هفته پیش تو خونه پام حپیچ خورد ، نه کامل فقط انگشتم خم شد الان نمیتونم خوب راه برم درد دارم دیروز دکتر ارتوپد رفتم عکس برداری کردند و گفتن که مفصل از بین رفته و باید جراحی بشه
یه آمپول مسکن و کپسول سلکسیب 200 برای ده روز تجویز کردن
اسم بیماری هم نوشتن واسم ولی متاسفانه خوانا نیست فقط یه قسمتشو میتونم بخونم که نوشته : ...متاتارس 2 فرایبرگ
حدود یه سال هم هست که ایروبیک کار میکنم نمی دونم قطع کنم یا ادامه بدم
سوالم اینه که این مشکل فقط با جراحی حل میشه؟
بعد از جراحی دیگه تموم میشه یا ادامه داره؟ من 27 سالمه و مجرد هستم خانواده ام خیلی نگران آینده ام هستند برای جراحی عجله کنم یا نه ؟
اگر جراحی نکنم چه اتفاقی می افته ؟ عوارضش چیه ؟
با خوراکی میشه درمان کرد ؟ چون تو نت خوندم که غضروف ها دوره ای ترمیم میشن
ممنون میشمم راهنماییم کنید
یکی دو سال میشد که گاهی وقتها پام میگرفت و در قسمت انگشتانم درد داشتم اما متاسفانه جدی نگرفتیم گفتیم حتما رگ به رگ میشه، یه هفته پیش تو خونه پام حپیچ خورد ، نه کامل فقط انگشتم خم شد الان نمیتونم خوب راه برم درد دارم دیروز دکتر ارتوپد رفتم عکس برداری کردند و گفتن که مفصل از بین رفته و باید جراحی بشه
یه آمپول مسکن و کپسول سلکسیب 200 برای ده روز تجویز کردن
اسم بیماری هم نوشتن واسم ولی متاسفانه خوانا نیست فقط یه قسمتشو میتونم بخونم که نوشته : ...متاتارس 2 فرایبرگ
حدود یه سال هم هست که ایروبیک کار میکنم نمی دونم قطع کنم یا ادامه بدم
سوالم اینه که این مشکل فقط با جراحی حل میشه؟
بعد از جراحی دیگه تموم میشه یا ادامه داره؟ من 27 سالمه و مجرد هستم خانواده ام خیلی نگران آینده ام هستند برای جراحی عجله کنم یا نه ؟
اگر جراحی نکنم چه اتفاقی می افته ؟ عوارضش چیه ؟
با خوراکی میشه درمان کرد ؟ چون تو نت خوندم که غضروف ها دوره ای ترمیم میشن
ممنون میشمم راهنماییم کنید