سلام
من 25 سالمه و ازدواج کردم همیشه درد شدید داشتم که یک یا دو روز زندگیمو مختل می کرد اما از بعد از ازدواجم درد و خونریزی بیشتر شده از دو هفته قبل درد شدید دارم و از یک روز قبل تا روزه چهارم تو جا می افتم قرص ژلوفن هر 6 ساعت می خورم اما فقط مقداری ارومم می کنه. سر درد دست درد پا درد کمر و دل درد حتی چشم درد که از درد می خوام از کاسه در بیارمش پرهیز غدای سرد و باددارم دارم اما احساس می کنم ورم دارم کیسه اب گرم واسه دست و پا وکمرو دلم می زارم و نبات سوخته تمام مدت می خورم معمولا سیکلم 32 - 33 روزس و پرده ام نیمه حلقوی و بدون خون بود
سونوگرافیم در روز 30 سیکلم:
رحم میدلاین انته ورسیون در ابعاد 32*60م.م بدون انومالی ساختمانی رحمی با کنتور مشخص نمایان شد
اکوی میومتر هموژن بدون ندول و توده است.
اندومترلاین در ضخامت 4م.م در فاز Earlly follicular نمایان شد
ندول و کیست در سرویکس و واژن ندارد
تخمدانها سیمتریک با چندفولیکول بدون کیست و توده می باشد
مایع در لگن ندارد.
3-4 روز قبل از سونو 4 شب از کرم کلوتریمازول-عماد استفاده کرده بودم که نمی دونم تاثیری رو سونو گداشته یا نه
قبل از اینکه خودکشی کنم یا این درد منو بکشه راهنماییم کنید
نسبت به علایمی که داشتم فکر کردم منوراژی دارم حالا نطرتون چیه؟
من 25 سالمه و ازدواج کردم همیشه درد شدید داشتم که یک یا دو روز زندگیمو مختل می کرد اما از بعد از ازدواجم درد و خونریزی بیشتر شده از دو هفته قبل درد شدید دارم و از یک روز قبل تا روزه چهارم تو جا می افتم قرص ژلوفن هر 6 ساعت می خورم اما فقط مقداری ارومم می کنه. سر درد دست درد پا درد کمر و دل درد حتی چشم درد که از درد می خوام از کاسه در بیارمش پرهیز غدای سرد و باددارم دارم اما احساس می کنم ورم دارم کیسه اب گرم واسه دست و پا وکمرو دلم می زارم و نبات سوخته تمام مدت می خورم معمولا سیکلم 32 - 33 روزس و پرده ام نیمه حلقوی و بدون خون بود
سونوگرافیم در روز 30 سیکلم:
رحم میدلاین انته ورسیون در ابعاد 32*60م.م بدون انومالی ساختمانی رحمی با کنتور مشخص نمایان شد
اکوی میومتر هموژن بدون ندول و توده است.
اندومترلاین در ضخامت 4م.م در فاز Earlly follicular نمایان شد
ندول و کیست در سرویکس و واژن ندارد
تخمدانها سیمتریک با چندفولیکول بدون کیست و توده می باشد
مایع در لگن ندارد.
3-4 روز قبل از سونو 4 شب از کرم کلوتریمازول-عماد استفاده کرده بودم که نمی دونم تاثیری رو سونو گداشته یا نه
قبل از اینکه خودکشی کنم یا این درد منو بکشه راهنماییم کنید
نسبت به علایمی که داشتم فکر کردم منوراژی دارم حالا نطرتون چیه؟