hoomanof نوشته است:
سلام
اقای
<a>m1989 طبق اطلاعاطی که بنده دارم الت از سه ستون تشکیل شده که دو ستون کنار هم و یک ستون زیر این دو قرار داره که مجرای ادراری از اون رد میشه .همچنین یک لایه مخاطی نازک روی این ستون ها قرار گرفته که اگر الت به زور کج بشه احتمال پاره شدن این لایه مخاطی هست و اگر این پارگی زیاد نباشه خودش ترمیم میشه ولی در دراز مدت باعث انحراف الت و باریک موندن(رشد نکردن)اون قسمت از پارگی میشه.این توضیحی هست که درشکستگی خوش خیم الت داده میشه.حالا این که این دوستمون پرسیدن بعد 6 سال این مورد قابل اصلاح هست رو من نمیدونم که بهتره اقای دکتر در این مورد جواب بدن
سلام
اونچه که در تعریف Penile Fracture اومده صراحتا بیان میکنه
"پنیل فرکچر عبارتست از پارگی پوشش (tunica albuginea) یک یا هر دو بافت نعوظی آلت"
که در اثر وارد کردن نیروی بیش از حد به آلت در حالت نعوظ در حین رابطه ی واژینال یا خودارضایی پرخاشگرانه یا ... ایجاد میشه. همچنین گاهی اوقات پارگی جزئی یا کامل در مجرای ادرار و یا صدمه به اعصاب و رگ ها و شریان ها رو در پی داره.
به علائمش خوب توجه کنید:
- صدای ترک خوردگی
- درد قابل توجه
- سستی فوری
- خون مردگی (کبودی) در پوست
همچنین تصریح شده که شکستگی آلت یه مورد اورژانسیه و هر چه سریع تر باید مداخله ی پزشکی صورت بگیره.
در رفرنس های معتبر در مورد آناتومی آلت تناسلی مردانه کلمه ای تحت عنوان "ستون" ذکر نشده! همچنین عبارتی مانند "شکستگی خوش خیم" وجود نداره!
در صورتی که Cordee (انحراف آلت) وجود داشته باشه با جراحی ترمیمی این موضوع قابل اصلاحه و صد البته هر چه سریعتر برای این کار اقدام بشه درصد موفقیت و بهبودی بیشتره.
برای درک شهودی بیشتر از این واقعه، تصویر آلتی که دچار شکستگی شده رو در زیر ببینید. البته تصویر رو ادیت کردم که جنبه ی پورنوگرافی پیدا نکنه و برای سایت مون مشکلی ایجاد نشه.
آناتومی آلت و بافت نعوظی آلت رو در تصاویر زیر مشاهده کنید.
|
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
|
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |