behijun نوشته است:Farmanrava نوشته است: سلام،
همسر من 22 سال سن دارن :
1 - قاعدگی منظم دارن. 2 - طول دوره 28 روز است. 3 - دوره خونریزی 7 روز است. 4 - آخرین بار 17-09-92 خونریزیشون شروع شدو بعد از 7 روز به پایان رسید 6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت شده بود و در تمامی رابطه ها از کاندوم استفاده شده
ایشون به دلیل مشکل پوستی که داشتن با تجویز پزشک قرص <a><a>هیدروکسی زین</a></a> 10 مصرف میکردن یه چند روزی هست که قطع کردن مصرف این قرص رو .
در ضمن جدیدا به علت مشکلات کاری بنده ساعت خواب ایشون نیز یک مقدار بهم خورده و بعضی اوقات ممکنه تا 3 4 صبح همراه من بیدار باشند
در تاریخ 15-10-92 باید پریود میشدن که متاسفانه هنوز خبری نیست و میخواستیم بدونیم که آیا احتمال بارداری وجود داره ؟ ترشحات غلیظ و زیادی هم به گفته خودشون دارند .
رابطه که کاملا محافطت شده بوده و به هیچ وجه دخول بدون کاندوم انجام نشده ، اما ترس از این داریم که کاندوم پارگی یا سوراخ شده باشه هنگام انجام رابطه ، میخواستم بدونم آیا امکانش هست ؟ این رو هم ذکر کنم که هیچ اثری از پارگی یا سوراخ بنده مشاهده نکردم
البته تا مهر ماه از قرص Ld استفاده میکردن که از مهر ماه مصرف قرص رو قطع کردن و از کاندوم استفاده کردیم .
زمان دقیق چک کردن توسط بی بی چک کی هستش ؟ اگر فردا صبح چک رو انجام زمان خوبیه ؟
ممنونم میشم پاسخ سوال رو من رو بدید چون من و همسرم شدیدا نگران هستیم
با سلام
چندین بار در سایت گفته شده که برای رابطه محافظت شده جای سوال باقی نمی ماند خودتون هم که می فرمائید کاندوم هم کاملا سالم بوده پس عدم قاعدگی علت دیگری دارد بنده با قرص <a>هیدروکسی زین</a> آشنایی ندارم ولی احتمالا مصرف آن میتواند اختلال قاعدگی ایجاد کند ولی حاملگی در کار نیست به نظر بنده استفاده از ب چک هم هزینه ای بیش نیست.
ممنونم که پاسخ دادین
ولی به هیچ عنوان امکان نداره کاندوم پارگی داشته باشه که قابل تشخیص نباشه و متوجه نشده باشم ؟
اگه پارگی باشه حتما باید متوجه شد دیگه درسته ؟
بیشتر نگرانی من از سر همین هستش که شاید این اتفاق افتاده باشه وگرنه میدونم که رابطه محافظت شده دیگه جایی برای سوال نداره
ممنون میشم اگه پاسخ بدید